UNBOXING & REVIEW – LG BEAM HF80JA – Primul proiector portabil care m-a impresionat

Bine, dacă mă gândesc puțin intră la categoria celor ”cărabile” la cele două kilograme ale sale, însă eu am mai cărat și espressor-ul cu mine. LG BEAM chiar arată ca un espressor.

Ce m-a impresionat cu adevărat la el este că se comportă ca un proiector normal, atât la diagonală cât și la luminozitate. Ba mai mult, poți conecta direct telefonul la el wireless și poți trimite direct ecranul acestuia pe un perete cu o diagonală de aproape trei metri.

Proiectoarele ”normale” au două probleme majore ce nu îi încântă de obicei pe pasionații de ecrane mari. Zgomotul foarte mare al ventilatorului și căldura degajată de lampa pe care în teorie ar trebui să o schimbi după 2-3000 de ore. LG BEAM promite 20.000 de ore de funcționare pentru că funcționează cu o lampă LED. În concluzie, îl poți lăsa moștenire și nepoților.

Este mic, conectica este foarte bună, suficientă pentru ce ai nevoie, consumă puțin curent, undeva la 100-120 de W cu o luminozitate decentă, spre deosebire de 300-400W pentru un proiector cu lampă de halogen. Îmi place și îl pot recomanda oricui și-l permite, pentru că nu este ieftin.

Aproape 6000 de lei va trebui să scoți din buzunar dacă te tentează. Pentru acești bani însă mă îndoiesc că îți cumperi un televizor cu diagonala de 2.5 metri. De fapt sunt sigur că nu găsești așa ceva.

Urmărește review-ul video de mai jos și nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

39 Comments

 1. Eu am o un Power Bank de 30000 de mAh ce scoate 4,5A 19V (un mic search si o s-o gasesti). O folosesc ca baterie externa de laptop si pentru o boxa JBL Xtreme. Merge excelent. Ar merge perfect si la proiectorul LG BEAM HF80JA.

 2. Salut George, era in discutie pe la comment-uri o propunere cu un clasament al celor mai bune telefoane cu pretul intre 1000-2000 lei, o sa il faci?
  Apropo foarte interesante si utile review-urile tale, mai ales cele la telefoane!

 3. Salut, de ce nu lasati pentru fiecare produs un site de achizitionare? Sau nu vreti sa faceti reclama? Sau cum zici tu „pretul e ceea ce ne intereseaza pe toti” !!! Spor la filmat !

 4. Fiindcă tot menționai de un videoproiector portabil (cu acumulator și difuzor încorporat) Asus oferă un videoproiector tot pe led, foarte mic și la un preț de aprox. 1350 lei. Modelul este Asus S1 (https://www.asus.com/ro/Projectors/S1/). Eu îl am de aproape 1 an jumate și te poți uita la un film liniștit doar pe baterie, deci undeva unde nu ai priză la dispoziție.

 5. George, ai prezentat aici un proiector portabil dar ai putea prezenta în viitor un smartphone cu proiector încorporat? De exemplu un smartphone Samsung Galaxy Beam 3. Dacă ai prezentat așa ceva în trecut dă-mi te rog un link (eu n-am reușit să găsesc ceva pe blogul tău…). Eu unul cred că un astfel de smartphone e de trei ori mai ieftin decât proiectorul pe care l-ai prezentat aici și ar merita banii dacă bateria i-ar permite să prezinte cel puțin două ore de video în cine știe ce locație…

 6. Ceau! George ce parerè ai de samsung galaxy s7 edge și în 2018 stiu ca poate pare bizar dar atunci as vreau sa cumpăr două. Mai merita schizitionat?

 7. Ceau! George ce părere ai despre samsung galaxy s7 edge și în 2018 stiu ca pare bizar dar as vrea sa achizizionez doua telefoane cam prin martie. Mai merita cumparat?

 8. asta e mai tare dar nu lafel de luminos: https://www.celluon.com/picopro/

  seara e supersuficient

  asta kiar are LASER, e mereu focusat si poti proiecta la orice distanta si e always in focus, doar daca se mareste distanta scade luminozitatea evident

  eu am avut versiunea 2 originala de la microvision 15lumeni, aveam filmul pe tot peretele, cred ca 3m diagonala la 3m distanta

 9. Ai grija la cat de mult te grabesti, alimentatorul are redresor nu invertor (redresorul schimba din curent alternativ in curent continuu si invertorul, exact, face invers) si daca ai 20000mAh eu am invatat la scoala ca 1Ah are 1000mAh, deci ai 20Ah nu 2Ah. Nu te mai grabii!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.