Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – LG43UJ634V – Pe scurt, 4K numai bun de buget

Am revenit din nou cu picioarele pe pământ în ceea ce privește televizoarele. Știu, nu toată lumea are 7000 de euro pentru un televizor OLED de cea mai nouă generație, nici măcar eu. Ne uităm astăzi la un LG 43UJ634V, un televizor 4K care oferă unul dintre cele mai bune rapoarte preț performanță din piață. Nu este OLED, dar la puțin peste 2000 de lei are mult mai multe decât ne-am putea aștepta. 

Diagonala cea mai mică este de 43 de inci, cel testat de noi. Dacă mai pui însă vreo 1400 de lei îl poți lua chiar și pe cel de 55 de inci. Asta dacă ai o sufragerie mai generoasă și petreci mai mult timp în fața YouTube-ului. Acolo sunt folosite cel mai mult aceste televizoare deștepte.

Cireașa de pe tort este că am găsit un WebOS 3.5, cea mai nouă variantă a sistemului de operare de la LG pentru televizoare. Am găsit o conectică bună, un magazin doldora de aplicații, și cel mai important un panou IPS cu contrast și luminozitatea foarte bune. Cam tot ce ne interesează la un SmartTV în anul de grație 2017.

Urmărește review-ul video de mai jos și nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.