HONOR MAGIC 6 PRO LANSAT ACUM

Am întotdeauna emoții când vine vorba de un smartphone nou. Îl țin tot timpul în husă, pe cât posibil, și încerc să mă obișnuiesc cu dimensiunile lui înainte să îl folosesc o perioadă mai lungă de timp. Așa am procedat și cu Honor Magic 6 Pro care a ajuns la teste.

Mi-a stat inima când Radu mi-a spus: hai să îi dăm drumu pe gresie în bucătărie. Am făcut-o de dragul afirmațiilor producătorului că este cel mai rezistent flagship din ultima vreme, și am regretat că am făcut asta, chiar dacă telefonul este în perfectă stare de funcționare.

Estetic mai puțin. rama nu mai este ca în fabrică, trebuia să absoarbă cumva șocurile primite. Cert este că rezistă. Mult mai bine ca ce am testat până în prezent. Mă bucur că producătorii se mai gândesc și la acest aspect, pe lângă specificațiile hardware de top.

E simplu să pui cel mai bun procesor, cea mai rapidă memorie RAM și o stocare să îți ajungă pentru câțiva ani, dar e mai greu să construiești un dispozitiv care să fie și la standardele de anduranță cerute de piață.

Honor Magic 6 Pro este ultra rapid, face niște poze demențiale, și nu îmi dă emoții că nu ar putea rula orice aplicație, oricât de recentă ar fi. În plus, mai vine și cu inteligență artificială de top. Atât de top încât o parte din funcțiile promise nu sunt încă disponibile pe el. Încă un motiv ca să așepți cu nerăbdare următoarele update-uri pentru acest model.

Cred că este unul din puținele telefoane care vor avea un asistent virtual mai bun ca Siri și Google Home la un loc, capabi să caute în fotografii și aplicații recent folosite. Asta după ce învață puțin cum folosești desigur dispozitivul.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.