CURIOSITY 219 – Monalisa RAP, iPhone 16, Trotineta Explodată, Legi de KKT, Tesla Service, BTC Halvin

Bine te-am regăsit la o nouă ediție Curiosity, emisiunea noastră preferată de tehnologie, știință, și cam ce ar trebui să ne intereseze pe noi din săptămâna care a trecut.

Astăzi avem multe pe ordinea de zi, și unele dintre ele sunt atât de enervante că îți vine să îi bați pe cei care le-au gândit. Da, vorbesc despre propunerile de legi din România, despre ce altceva. Că problema de la Tesla Cybertruck cu pedala de accelerație care rămâne blocată e prea mică ca să ne afecteze. Sau faptul că de pe stația spațială ISS a căzut o bucată de baterie prin casa unui om din California, iarăși, e prea departe de noi să ne afecteze.

Acum poți face pozele să se miște cu inteligența artificială de la Microsoft, și asta e ok până ne vin prea multe idei. Trotinetele explodează în casele oamenilor, și asta s-a mai întâmplat. Bitcoin a trecut cu succes prin halving, și asta am mai văzut. Dar să nu poți merge într-o drumeție prin pădure dacă nu ai acordul proprietarului în România, asta e cea mai mare prostie pe care am auzit-o.

 

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.