CURIOSITY 217 – FAKE AI, FACEBOOK+NETFLIX, ANDROID 15, IPHONE SE4, ORA PE LUNĂ, RECHEMĂRI BMW

Bine te-am regăsit la Curiosity, emisiunea noastră preferată de știri din toate domeniile posibile și imposibile. Am revenit în echipă completă și ne bucurăm de o săptămână plină cu lucruri interesante care s-au întâmplat în lume.

Începeme cu poantele pe care ni le-au făcut producătorii de mașini și de gadget-uri, produsele de 1 Aprilie la care nu am pus nici unul botul, sau cel puțin așa ne dorim să credem. Printre ele nu se numără faza cu Amazon care cică folosea inteligență artificială pentru magazinele lor fără casieri. Erau 1000 de indieni în spatele camerelor de supraveghere care confirmau tranzacțiile.

Facebook i-a vândut lui Netflix mesajele tale personale pentru fabuloasa sumă de 100 de milioane de dolari, ANdroid 15 ne amăgește cu noi opțiuni de customizare a design-ului iar cercetătorii au o dispută despre fusul orar de pe lună. O să fie mai simplu pentru companiile de transport marfă pe viitor.

BMW a rechemat în service puțin peste 2 milioane de mașini din cauza unor probleme cu EGR-ul, poți să verifici și tu dacă mașina ta e printre cele care au nevoie de reparații sau înlocuiri de piese.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.