DECALOGUL UNUI OM CU GÂTUL RUPT – DAN MANOLĂCHESCU – #IGDLCC 225

Vă invit să descoperiți povestea impresionantă a lui Dan Manolăchescu, un adevărat model de voință și reziliență. Dan a trecut printr-o experiență care pentru mulți ar fi fost un punct final – o căzătură banală de pe cal l-a lăsat complet paralizat acum 5 ani, medicii nedându-i nicio șansă de recuperare. Dar el nu s-a lăsat doborât și, cu o răbdare și o ambiție incredibile, a reușit nu doar să se pună pe picioare, ci chiar să escaladeze masivul Kilimanjaro la doar 3 ani după accident!

Dan și-a urmat pasiunea pentru cai și a avut o viață activă de polisportiv, cu expediții montane și competiții ecvestre în întreaga lume. A practicat chiar și tirul cu arcul călare la nivel de campionat mondial. Până când o căzătură aparent banală i-a schimbat brusc viața…

Dar Dan nu a renunțat niciodată. În perioada de recuperare, a forțat limitele cu urcări montane și revenirea pe schiuri. Povestea lui este un exemplu că marile victorii se obțin în lupta cu propriile limite și că atitudinea face diferența între a rămâne captiv sau a-ți reseta destinul.

Nu ratați acest episod iși aflați direct de la Dan Manolăchescu cum a reușit să transforme un aparent sfârșit într-un nou început!

Poți asculta interviul în format audio chiar aici pe blog sau îl poți descărca:

Membrii care ne susțin cu donațiile lor lunare au văzut și acest clip în avans. Mai sunt multe în secțiunea dedicată lor. Toate clipurile pentru membrii de pe YouTube sunt aici!

Devino membru în comunitatea Buhnici.ro pe YouTube și vezi toate podcasturile în avans.- https://www.youtube.com/channel/UCNz5n8PoSGYSwkOH_SMnl2A/join
Urmărește-mă cu @gbuhnici pe Instagram, Facebook, Twitter, TikTok-@georgebuhnici
Montaj: Daniel Ivan – @danielivanm1 pe Instagram

Dacă ești încă aici, poate arunci o privire pe magazinul nostru de gadgeturi, Gadget Boutique – www.gb.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.