Curiosity Summit 2.0 – Ne vedem acolo!

Când ai stat de vorbă cu prietenii despre ceva ce s-a întâmplat în România, fără să fie vorba de o știre mortală de la TV ori despre o bârfă a unei celebrități? Când a fost ultima dată când la întâlnirea ta cu cele mai apropiate suflete ați pus împreună ”țara la cale” ca să vă dezvoltați pe plan personal ori financiar? Ba chiar să vă pregătiți de viitorul inevitabil?

Asta îți propunem la Curiosity Summit, evenimentul în care te punem pe gânduri dacă deciziile pe care le-ai făcut în ultimii 5-10 au fost cele corecte, dar îți arătăm și varianta mai bună pe care să o alegi.

Ce este Curiosity Summit?

Un fel de IGDLCC, combinat cu Curiosity dar și cu celelalte clipuri despre tehnologie, știință, Case Bune, dar cu mult mai multă emoție pentru că ne vedem fizic pe scena mare din Aula Universității Politehnica.

Deși lista oamenilor care își doresc să schimbe lumea este lungă, ne-am rezumat la o singură zi de eveniment. Dacă era după noi stăteam trei zile și trei nopți la povești, și sunt sigur că erai și tu acolo printre noi. E mai bine așa, ocazie să ne vedem mai des anul acesta.

Începem lista cu George Haber – Părintele DVD-ului, și cel care ne va prezenta o soluție bazată pe inteligența artificială care ne va schimba viața, cu Andrei Pitiș – Antreprenor cu o experiență de 30 de ani în industria IT din România și din Statele Unite, cu Daniela Gavankar – Psiholog și profesor Universitar, și cu mulți alți oameni pregătiți să ne schimbe viața și viitorul. În bine.

La CuriosITy Summit nu îți vindem nimic!

Îți oferim doar informație pură, curată, de la profesioniști care ne-au demonstrat de-a lungul timpului că sunt capabili să schimbe idei, principii, paradigme.

Ediția de anul trecut a fost un adevărat maraton de speakeri geniali, precum Timmy Ghiurău, Innovation Lead AR/VR Maestro, Alex ”Jay” Bălan – Expert în Cybersecuritate, Cristian Onețiu – Antreprenor în Serie, Liliana Cristea – Psiholog, Dumitru Borțun – Doctor în Filozofie și specialist în comunicare, precum și Cornel Eftenoiu – Specialist în Energie, Florin Pravai – Head of Google, și Ovidiu Țifui – Expert în Energii Regenerabil.

Vrem doar să fii atent la prezentările din sală, pe care vom încerca să le condensăm la un nivel cât mai ușor de înțeles. Nu vrem să îți pierdem timpul ci să îți sădim necesitatea de a întreba: De Ce? De ce să fac așa? De ce să aleg această variantă, nu există ceva mai bun pentru mine?

Vrem să fii curios și să ne pui cât mai multe întrebări, nouă și profesioniștilor prezenți la eveniment, pentru că doar așa poți afla ce ți se potrivește ție mai bine.

Hai să găsim acele lucruri pe care le putem începe, îmbunătăți sau schimba împreună ori individual. De aceea cred atât de mult în copilul din poza de deschidere a evenimentului. Poate părea plictisit iar asta e OK. Din plictiseală se nasc ideile valoroase, geniale. Și mai este și curios, foarte curios iar imaginația îl ajută să vadă prin lucruri.

Când are loc CuriosITy Summit?

Miercuri, pe 24 Aprilie, începem la ora 10:00. Nu este o dată specială pentru noi, ci așa s-au aliniat planetele. Ne-am dorit însă să nu te furăm din toiul creației într-o zi anevoioasă de luni, și nici din pregătirile de plecare la mare sau la munte de vineri după-masă. Miercuri este ziua ideală ca să îți ofere un boost de energie pentru restul săptămânii, prin prisma informațiilor noi și interesante pe care le vei afla aici.

Ca să fii la curent, urmărește site-ul evenimentului, George.ro. Aici vei găsi și biletele, dar și invitații pe care îi anunțăm în curând. Hai pe 24 Aprilie să învățăm cum să fim mai buni, în tot ceea ce facem

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.