Tablă sau Tabletă? 65 inci complet SMART

Când vine vorba de gadget-uri SMART eu sunt primul la testat. Îmi plac toate, dar în special cele cu touchscreen. Radu mi-a luat-o înainte de data asta și s-a jucat câteva ore bune cu acest ecran de 65 de inci care este mai deștept decât pare la prima vedere.

Acesta este un Horion M5A Pro, un televizor 4K de 65 de inci care are la bază un sistem de operare cu Android pe care poți face orice, de la conferințe video, pentru că are și una din cele mai bune camere de pe piață, dar și un computer cu Windows 10 pe care poți instala orice program pe care nu îl găsești pe Android. Nu de alta, dar sistemul Android e deschis și poți folosi orice magazin de aplicații pe lângă Google Play.

Aceasta e și diferența majoră față de celelalte modele din piață, faptul că îl poți customiza după preferințele tale, ale companiei la care lucrezi sau a școlii pe care o administrezi. Ba chiar pentru școală am descoperit o mulțime de programe educative și chiar și o serie de manuale acreditate ce pot fi folosite împreună cu acest dispozitiv. Jos pălăria din nou pentru suportul producătorului și a distribuitorului, pentru că știm bine, fără software-ul potrivit, orice gadget este semi-inutil.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.