CEL MAI BUN SUB 1800 DE LEI – HONOR MAGIC 6 LITE

Într-o lume a telefoanelor ce costă peste 1000 de euro, ne uităm mai rar la telefoane accesibile, și asta pentru că am rămas cu impresia că acestea nu ne vor satisface cerințele.

Uităm însă că și un smartphone precum Honor Magic 6 Lite, al cărui preț la liber se învârte pe la 1600 de lei, poate face exact aceleași lucruri ca și cel de top. Ba mai mult, evoluția tehnologiei a adus aceste telefoane la un nivel greu de învins.

Honor Magic 6 Lite are un ecran AMOLED la 120 Hz,  de 6.78 inci și cu o rezoluție de 1200×2652 pixeli. La fel ca un telefon de top.

Vine cu 8 GB RAM și 256 GB de stocare, o cameră de 108 Megapixeli și filmează chiar 4K. Are Dual-SIM, cel mai rapid WiFi, cel mai nou Bluetooth, și o baterie de 5300 mAh. Chiar mai mare ca a multor telefoane de top.

Chiar și procesorul, un Snapdragon 6 gen 1, este suficient de potent să îl ajute să se miște, la fel ca un telefon de top. În plus, poți să îl folosești și fără husă, e atât de rezistent că poți să bați și cuie cu el. Uite o chestie pe care nu o vei găsi pe un telefon de top.

Realist vorbind, facem aceleași lucruri pe telefon, navigăm pe internet, ascultăm muzică și podcast-uri, stăm ore în șir pe TikTok, facebook și WhatsApp. Și câteodată mai facem și poze, de cele mai multe ori la lumina zilei la rețete, link-uri sau etichete. Ca să nu uităm ce să cumpărăm. Care dintre aceste activități nu le poți face și pe un telefon de 1600 de lei?

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.