Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – LG BEAM HF80JA – Primul proiector portabil care m-a impresionat

Bine, dacă mă gândesc puțin intră la categoria celor ”cărabile” la cele două kilograme ale sale, însă eu am mai cărat și espressor-ul cu mine. LG BEAM chiar arată ca un espressor.

Ce m-a impresionat cu adevărat la el este că se comportă ca un proiector normal, atât la diagonală cât și la luminozitate. Ba mai mult, poți conecta direct telefonul la el wireless și poți trimite direct ecranul acestuia pe un perete cu o diagonală de aproape trei metri.

Proiectoarele ”normale” au două probleme majore ce nu îi încântă de obicei pe pasionații de ecrane mari. Zgomotul foarte mare al ventilatorului și căldura degajată de lampa pe care în teorie ar trebui să o schimbi după 2-3000 de ore. LG BEAM promite 20.000 de ore de funcționare pentru că funcționează cu o lampă LED. În concluzie, îl poți lăsa moștenire și nepoților.

Este mic, conectica este foarte bună, suficientă pentru ce ai nevoie, consumă puțin curent, undeva la 100-120 de W cu o luminozitate decentă, spre deosebire de 300-400W pentru un proiector cu lampă de halogen. Îmi place și îl pot recomanda oricui și-l permite, pentru că nu este ieftin.

Aproape 6000 de lei va trebui să scoți din buzunar dacă te tentează. Pentru acești bani însă mă îndoiesc că îți cumperi un televizor cu diagonala de 2.5 metri. De fapt sunt sigur că nu găsești așa ceva.

Urmărește review-ul video de mai jos și nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.