Categorii: #casabuhnici, General

”Bârlogul” din #casabuhnici – Adică zona mea de confort (P)

Așa cum i se cade oricărui pasionat de tehnologie și eu voi avea în #casabuhnici o zonă proprie de confort. Eu îi voi spune bârlog. Visez la ea de foarte mult timp, cam de atunci când stăteam într-o garsonieră mică, cu o canapea extensibilă, o micro-bucătărie, un birou pentru computer și studioul de review-uri pentru blog.

Suntem încă în construcții însă eu tot la acea cameră de relaxare mă gândesc. Inițial am zis că ar merge bine un birou cu fața spre sud, însă acum parcă tind mai mult la o canapea confortabilă, un sistem de sunet foarte bun și un televizor 4K mare. LED. Sau poate chiar OLED. Și consola de jocuri. Internetul de mare viteză este deja instalat. 

În #casabuhnici vorbim despre eficiență. Am gândit fiecare colțișor al casei pentru o utilizare cât mai bună a spațiului și pentru acces cât mai facil. La intrare avem faimosul copăcel despre care nu știu însă prea multe. Încă nu m-am hotărât ce voi planta acolo. Dacă ai o idee bună las-o aici la comentarii.

Copăcelul este o delimitare între zona de odihnă din stânga, dormitoarele și etajul, sau bucătăria din stânga. Apropo de bucătărie, am poziționat-o spre vest, acolo unde apune soarele în fecare zi, ca să mă pot bucura de lumină naturală atunci când voi găti câte ceva. Da, la stânga și sus pe scări ajung direct în ”bârlogul” meu complet echipat, așa cum îți spuneam mai sus.

Acum că am terminat aproape și cu acoperișul ne ocupăm mai mult de confort și vă voi povesti despre tehnologiile încorporate ale electrocasnicelor, electronicelor din casă și în special despre centrală. Partenerii noștri de la Ariston ne-au rugat să vorbim și despre Alteas One, o centrală smart, eficientă, conectată și sigură.  Așa cum trebuie să fie orice alegi nou pentru casa ta, indiferent că o construiești de la zero sau că este vorba despre un apartament pe care îl renovezi.

În #casabuhnici nu vom folosi o centrală pe gaze naturale însă la bloc rămâne cea mai bună soluție, mai ales că gazele naturale sunt resursa cea mai la îndemână. Vorbim despre ea într-un review dedicat în curând.

Urmărește video-ul de mai jos și nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Urmărește #casabuhnici ca să fii la curent cu toate noutățile.