Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Lenovo Moto Z – Cel mai modular smartphone

lenovo_moto_z_mods_unboxing_review_buhnici

Serios, este cel mai modular smartphone. Poate singurul smartphone modular pe care îl poți cumpăra chiar acum. Mai există idei, proiecte, concepte și alte teorii, Lenovo Moto Z este singurul cu adevărat modular. Și nici măcar nu trebuie să îl demontezi. Și nici nu este exagerat de scump. Și nu e deloc slab. Practic este unul din telefoanele de top din 2016 și mă miră faptul că nu vorbește lumea atât de mult despre el.

Sigur, la noi a ajuns ceva mai târziu, acum câteva săptămâni a fost lansarea și la noi în țară. Pe scurt, are Snapdragon 820, 4 GB RAM, ecran AMOLED de 5.5 inci QHD, filmează 4K și cel mai important, este doar 2600 de lei. Cel de 32 GB desigur.

Mai apoi vin Moto Mod-urile. Niște gadget-uri deștepte, complet dependente de smartphone, care se atașează magnetic de spatele telefonului. Și le recunoaște imediat. Nu trebuie să restartezi telefonul, sau să aștepți să îl recunoască. Dar oare merită toate aceste Moto Mod-uri? Mai ales pentru faptul că lenovo s-a gândit în următoarea perioadă să lanseze cam unul pe lună. Total diferit de cel anterior? Doar așa să te tenteze să scoți mai mulți bani din buzunar?

Sigur, unele dintre ele merită, fără nici o îndoială. Altele însă… să spunem că poți trăi liniștit și fără ele. Dar mai bine urmărește review-ul de mai jos, este picant, e stufos, și îți explic cam tot ce vrei despre Lenovo Moto Z și prietenii săi, Moto Mod-urile.