VIDEO – VECTOR Luna – Smartwatch-ul românesc cu autonomie de 30 de zile

Vector_Luna_Buhnici

Vector Watch este exact motivul pentru care poți să fii patriot. Adică puțin mândru de țara în care te-ai născut, pentru că de aici provine acest ceas inteligent. Arată mai degrabă a un ceas elvețian, pentru că de acolo s-au inspirat creatorii lui. Este de asemenea adresat unui utilizator care știe ce își dorește de la acest dispozitiv: în primul rând să arate bine, să fie ceas iar abia apoi să fie deștept.

Vine în două variante, cu ecran rotund, Luna, cum este cel pe care îl am eu în acest review și cu ecran dreptunghiular, denumit Meridian. Acesta din urmă ar fi parcă adresat doamnelor, fiind și ceva mai mic dar design-ul este unisex așa că merge pentru oricine. Sunt frumoase amândouă și au aceleași specificații. Baterie cu autonomie de 30 de zile, un ecran LCD monocrom și trei butoane de control.

Se încarcă cu un cablu magnetic ce se conectează pe spatele acestuia, timp de vreo două ore. Ai grijă de cablul de încărcare, e mai rău ca pe vremea lui Nokia 1100, la care uitai unde ai pus încărcătorul.

E adevărat, nu are o memorie internă mare, nu are touchscreen, nu îi poți pune cartelă SIM și nu face poze ca alte smartwatch-uri. Funcționează însă cu toate sistemele de operare mobile, Android, iOS și chiar și cu Windows Phone și îți afișează doar ce notificări vrei tu. Meniul este simplu și ușor de folosit și poate fi customizat destul de mult.

Nu este ieftin, deloc. Iar asta pentru că e construit să reziste la 50 de metri adâncime în apă și să arate impecabil la manșeta unei cămăși cu butoni de aur.  Dacă cumva nu se potrivește cu costumul, îi poți schimba imediat brățara cu una de piele iar apoi să treci pe silicon pentru un look sportiv.

Ah, vorbeam de preț. 299 de euro Meridian și 499 de euro Luna, cel rotund. Aruncă o privire pe review-ul video de mai jos și spune-mi dacă tu crezi că merită. Eu am luat deja decizia.

Prețuri actualizate pentru ceasurile Vector și accesorii aici.

Ultimele articole

Articole recomandate

171 Comments

  1. Am îndrăgit ceasul ăsta, dar, din păcate, după ce l-am scăpat pe ciment, s-a spart sticla și îmi apar niste dungi negre pe ecran. Am căutat pe internet și nu am găsit un service care sa se ocupe de ceasurile Vector. Aș aprecia ajutorul.
    În altă ordine de idei, există un succesor pentru ceasurile Vector?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.