VIDEO – Nexus 6P – Un Android ca la mama lui

Nexus_6P_buhnici

Acesta este cu siguranță cel mai curat Android pe care l-am întâlnit până acum. Este și normal, e făcut de Google. Bine, de Huawei însă tot timpul Google s-a uitat peste umărul lui și a dat indicații.

Are câteva elemente interesante. Nu este cel mai frumos dintre vârfurile actuale de gamă, nici măcar dintre cele din seria Nexus. Este solid, bine construit, și nu e doar o senzație. E destul de greu și alunecos datorită aluminiului bine finisat de pe spate. Grijă mare cu el, mai ales la iarnă.

Ecranul este frumos. Nu excelează la culori însă le redă corect și cu un contrast decent. Știu, știu, se vede măcar bine în lumina soarelui.

Este foarte performant și are cel mai rapid senzor de amprentă. Cred că pot să spun că e chiar și mai rapid decât cel de la iPhone 6 Plus. Acest senzor de amprentă va putea de asemenea fi folosit în viitorul apropiat și pentru logarea în alte aplicații nu numai pentru deblocarea telefonului. Îi lipsesc funcțiile de swipe ca pe Mate S însă toate la timpul lor. Zic asta pentru că sper la un update de software.

Camera nu e nici ea cea mai răsărită însă Google spune că pixelii lor sunt mai mari decât la restul. Îi credem pe cuvând pentru că mi-ar fi imposibil să îi măsor unul câte unul. M-a surprins camera frontală de 8 Megapixeli. Puține telefoane au un selfie-cam atât de bun. Ba chiar filmează și 4K cu cea principală și 1080p cu cea secundară.

Acestea fiind spuse, la noi nu știu când va ajunge. Tot ce pot să vă spun este că cel mai probabil voi reveni cu un review mai amănunțit, mai ales pentru sistemul de operare cât și pentru telefon. Dacă ați observat pe spate nu scrie Nexus. Este un sample și cred eu că nici nu se comportă așa cum ar trebui să o facă.

Ultimele articole

Articole recomandate

101 Comments

  1. Salut. Ce imi recomandati dintre Nexus 6P si iPhone 6s ? As dorii sa stiu in principiu care va rezista mai mult in timp (2-3ani) si care are baterie mai buna dintre cele doua.Multumesc!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.