VIDEO – Allview V2 Viper X – Accesibil și neașteptat de rapid

Allview_V2_ViperX

Atunci când îți pui problema achiziției unui nou telefon, cu siguranță de uiți în portofel. E primul lucru pe care îl faci având în vedere că unele pot ajunge și la prețul unei vacanțe all-inclusive. Allview V2 Viper X este un smartphone accesibil care mi-a atras atenția prin specificații.

Pe scurt, un procesor cu 8 nuclee, ecran AMOLED de 5.5 inci, cameră foto de 13 Megapixeli și surpriză, conector USB 3.1 Type-C. Este acel conector reversibil pe care îl poți introduce în orice poziție. Nu mai există riscul să strici mufa de încărcare a telefonului pentru că nu ai fost atent. În plus este și foarte rapid la transfer. Poți copia în câteva secunde un film pe telefon. De 10 ori mai repede.

Acum, tot legat de specificații, are doar 1.5 GB memorie RAM. Este însă un modul ceva mai rapid decât ce am văzut până acum și se descurcă foarte bine în managementul aplicațiilor. Bateria este și ea impresionantă, și necesară. Un ecran mare consumă mult, chiar dacă are o rezoluție 720p. Are 3150 mAh și poate fi și schimbată. Telefonul nu este așadar rezistent la apă. La fel cum nu este nici rezistent la amprente sau zgârieturi fine. Aici mă refer la capacul din spate, pe care din fericire îl poți schimba. Varianta pe albastru metalizat arată chiar foarte bine.

Allview V2 Viper X va fi disponibil din data de 6 noiembrie însă până atunci e poate face o precomandă. Spuneam că este accesibil, și chiar este. 1250 de lei este prețul său momentan. Sigur, nu îl comparăm direct cu titanii acestui an, însă între 4000 și 1250 lei e cale lungă.

Ultimele articole

Articole recomandate

76 Comments

  1. George… Sunt un mare fan si te urmaresc de mult timp,insa am si eu o intrebare: Cand vei face review la Alview v2 viper x+ ??? Parerea mea es aceea ca ar merita sa fie cumparat la specificatiile sale,dar a ta care e ? Astept un raspuns si multumesc anticipat ! :)

  2. Buan ziua George! O sa faceti un review in viitor pentru viper x+. Telefonul ar tine minimum 2-3 ani tinand cont ca are 3 Giga de ram?

  3. D-le Buhici : dar de ce nu spuneti nimic de faptul ca (telef.vine cu Android 5.1) app nu se instala pe sdcard ? Sau de faptul ca fisierele de orice tip nu se pot muta pe sdcard si nici invers (cica ptr. „protectia” lor !) ? Va dau verdictul reprezentantei lor cu stampila si semnatura ? Sau nu l-ati testat suficient …(v-ati uitat numai la specificatii …! ?
    P.S. Eu am reusit fata de ei, insa numai partial, sa ma descurc …!
    Iar in final, de precizat: noroc cu actualizarea la Android 6.0 care a rezolvat in mare parte aceste doua mari probleme !

  4. un viper xe cand vei testa? eu sincer chiar am inceract 2 telefoane si dupa toate ca are o baterie de peste 3000 am ramas putin surprin sa vad ca bateria se descarca cu 1% in 2-3 min pe o autoanomie de 50% sa nu mai zic inainte sa ma pun la somn avea undeva la 89% lasandul fara wi-fi sau date si dimineata m-am trezit cu 54% l-am returnat si acum as vrea sa iau un j5 diferenta care ma surpinde e ca tine bateria mult si de asta am nevoie dar ma deranjeaza cei decat 2 fata de 3 de la xe , nu stiu insa daca compeseaza ca j5 are 8 nuclee de 1.6 fara de 4 de 1.45

  5. Am achiziționat un allview viper xe și am probleme cu introducerea sim-ului și a cardului de memorie. Din indicațiile de pe tel nu ma pot descurca poate ma ajuți cu un video

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.