Categorie: General

VIDEO – Allview V2 Viper X – Accesibil și neașteptat de rapid

Allview_V2_ViperX

Atunci când îți pui problema achiziției unui nou telefon, cu siguranță de uiți în portofel. E primul lucru pe care îl faci având în vedere că unele pot ajunge și la prețul unei vacanțe all-inclusive. Allview V2 Viper X este un smartphone accesibil care mi-a atras atenția prin specificații.

Pe scurt, un procesor cu 8 nuclee, ecran AMOLED de 5.5 inci, cameră foto de 13 Megapixeli și surpriză, conector USB 3.1 Type-C. Este acel conector reversibil pe care îl poți introduce în orice poziție. Nu mai există riscul să strici mufa de încărcare a telefonului pentru că nu ai fost atent. În plus este și foarte rapid la transfer. Poți copia în câteva secunde un film pe telefon. De 10 ori mai repede.

Acum, tot legat de specificații, are doar 1.5 GB memorie RAM. Este însă un modul ceva mai rapid decât ce am văzut până acum și se descurcă foarte bine în managementul aplicațiilor. Bateria este și ea impresionantă, și necesară. Un ecran mare consumă mult, chiar dacă are o rezoluție 720p. Are 3150 mAh și poate fi și schimbată. Telefonul nu este așadar rezistent la apă. La fel cum nu este nici rezistent la amprente sau zgârieturi fine. Aici mă refer la capacul din spate, pe care din fericire îl poți schimba. Varianta pe albastru metalizat arată chiar foarte bine.

Allview V2 Viper X va fi disponibil din data de 6 noiembrie însă până atunci e poate face o precomandă. Spuneam că este accesibil, și chiar este. 1250 de lei este prețul său momentan. Sigur, nu îl comparăm direct cu titanii acestui an, însă între 4000 și 1250 lei e cale lungă.