Categorie: GADGET

VIDEO – Sony Xperia Z4 Tablet – Probabil cea mai bună tabletă cu Android

Sony Xperia Tablet

Nu spun în fiecare zi despre un produs că este probabil cel mai bun. Spun că merită sau nu. Sau vă las pe voi să spuneți dacă merită sau nu. Cu Xperia Z4 Tablet lucrurile sunt puțin altfel. Toată lumea care a pus mâna pe ea s-a îndrăgostit. Într-un fel sau altul, mai mult sau mai puțin. S-au atașat de ea, și le-a plăcut. Au și de ce.

E foarte ușoară. La 10 inci și aproape 400 de grame este o performanță de invidiat. E foarte puternică. Spre deosebire de „restul lumii” are un Qualcomm Snapdragon 810, un procesor din smartphone-urile de vârf, cu 8 nuclee și 3 GB memorie RAM.

Ecranul este superb. 2560×1600 pixeli, luminos, contrast excelent și sensibilitate de invidiat. Din nou, de invidiat. Are 32 GB stocare dar merge liniștit și un card de 128 GB, microSD, care a ajuns pe la 60 de dolari pe amazon. La noi e ceva mai scump. Desigur.

Nu are cea mai mare baterie, însă e suficientă să reziste o zi întreagă de utilizare intensă, chiar excesivă. Pe lângă asta, este probabil singura tabletă cu care poți să faci baie. Să nu depășești însă jumătate de oră, și puțin săpun te rog.

Urmărește review-ul complet în clipul de mai jos și lasă-mi un comentariu cu părerea ta despre această tabletă.