VIDEO – Sony Xperia Z4 Tablet – Probabil cea mai bună tabletă cu Android

Sony Xperia Tablet

Nu spun în fiecare zi despre un produs că este probabil cel mai bun. Spun că merită sau nu. Sau vă las pe voi să spuneți dacă merită sau nu. Cu Xperia Z4 Tablet lucrurile sunt puțin altfel. Toată lumea care a pus mâna pe ea s-a îndrăgostit. Într-un fel sau altul, mai mult sau mai puțin. S-au atașat de ea, și le-a plăcut. Au și de ce.

E foarte ușoară. La 10 inci și aproape 400 de grame este o performanță de invidiat. E foarte puternică. Spre deosebire de „restul lumii” are un Qualcomm Snapdragon 810, un procesor din smartphone-urile de vârf, cu 8 nuclee și 3 GB memorie RAM.

Ecranul este superb. 2560×1600 pixeli, luminos, contrast excelent și sensibilitate de invidiat. Din nou, de invidiat. Are 32 GB stocare dar merge liniștit și un card de 128 GB, microSD, care a ajuns pe la 60 de dolari pe amazon. La noi e ceva mai scump. Desigur.

Nu are cea mai mare baterie, însă e suficientă să reziste o zi întreagă de utilizare intensă, chiar excesivă. Pe lângă asta, este probabil singura tabletă cu care poți să faci baie. Să nu depășești însă jumătate de oră, și puțin săpun te rog.

Urmărește review-ul complet în clipul de mai jos și lasă-mi un comentariu cu părerea ta despre această tabletă.

Ultimele articole

Articole recomandate

29 Comments

  1. Este ok tableta, dar nu la pretul pe care il are . Intre timp a aparut Asus Zenpad S , momentan doar in varianta de 8 inci , dar are ecran 2k , procesor 64 biti , 4gb ram, 64gb memorie interna, usb type-C , 2 boxe frontale ..etc si costa si cu 2000 ron mai putin decat tableta de la sony .

  2. 22:50 – Despre STAMINA-my XPERIA: „Daca ea nu se conecteaza la internet in modul Stamina…cum o accesezi” = La setarile modului STAMINA este optiunea „APLICATII ACTIVE IN ASTEPTARE”(Aps active in standby) unde poti adauga ORICARE/ORICATE aplicatii(exemplu:my XPERIA ;-)

  3. Salut George. Am vazut ca ai adus un Sony z5 la emisiunea I Like It. Cand apare si un review cu el. Te rog mult, i-l astept de cand l-am vazut la IFA Berlin. Mersi mult.

  4. Bună ziua. O sugestie la testul de imagine este ceea ce am făcut eu inspirat de testul tău. Am descărcat prin clip converter la rezoluție maxima. Am rulat filmul descărcat cu bs player, cu vlc merge prost. Vezi atunci sacadat și încălzre de procesor. Folosește filmul ca etalon în viitoarele prezentări. Cu stima Adrian K.

  5. Salut! Eu am o tableta sony z(prima generație) si mi se pare ca ar trebui sa mai schimbe ceva la design. In rest este o tableta reusita, in anul 2014 sony tablet z luand premiul pentru tableta anului. Un pic off-topic, in legatura cu antivirusul pentru Android, George este neapărat sa folosesc un antivirus sau ma pot baza pe securitatea standard oferita de cei de la Google?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.