VIDEO – Beats Pill – Pilula pentru plictiseală

Beats_Pill

Dacă vrei să te relaxezi, cea mai bună metodă testată de mine este să asculți muzică. Dar te rog, la tine acasă nu în autobuz sau pe stradă. Nu e frumos. Chiar dacă vezi asta în toate clipurile de muzică rap sau hip-hop. Fac referire aici la toate boxele portabile pe Bluetooth, cum este și Beats Pill. E la fel ca toate celelalte, nu e cea mai bună, însă în spatele ei se află o armată de marketing și endorseri aleși pe sprânceană. Desigur, are și un preț pe măsură. Aproximativ 800 Lei. E mult, e puțin? Vedem.

Așadar avem una bucată boxă cu 4 difuzoare, conexiune Bluetooth, intrare și ieșire pe jack 3.5 mm, și conectivitate NFC pentru împerecherea mai ușoară. Are și butoane fizice de volum. Ba chiar și un buton cu logo-ul beats, iluminat cu roșu. Cu acesta poți porni sau opri muzica direct de pe boxă, o poți deconecta de la dispozitiv sau poți schimba chiar melodia.

E plină de funcții interesante. Poate primi curent de la o baterie externă în caz că nu îți ajung cele 7 ore de autonomie la volum mediu, sau dacă ai consumat o parte din bateria ei încărcându-ți iPhone-ul.

Nu trebuie să ai neapărat un dispozitiv de muzică pe Bluetooth, primește și un cablu jack de 3.5 mm cu care vine în pachet. Asta dacă ții încă destul de mult la vechiul iPod Classic cu 160 GB de stocare.

Pentru a afla mai multe desprea ea vă invit să urmăriți review-ul video de mai jos și să îmi spuneți în comentarii dacă merită sau nu.

Ultimele articole

Articole recomandate

20 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.