O imprimantă nouă îți aduce premii ​pe loc​ de „back-to-school” (P)

Canon Pixma promotie

Imprimantele Canon​ sunt capabile de mai mult decât un… print. Adică NFC, Cloud printing și conectarea prin WI-FI. Mai pe românește, poți printa direct de pe telefon cu o simplă atingere (NFC), poți printa pe imprimanta de acasă de oriunde ai fi cu un clic (cloud printing) și nu trebuie să îți bați capul unde o pui în casă pentru că are nevoie de un singur cablu. Cel de curent. În rest, se conectează la rețeaua din casă și la internet prin WiFi așa cum îi stă bine unui gadget.

Încep să prindă și la noi promoțiile și campaniile de reduceri „back-to-school”. Dacă tot îți scrii deja textele și temele pe un device de ce să nu le printezi la cel mai bun raport preț-calitate de la Canon? Așa că îți cumperi o Pixma MG5650, MG6650, MG7550, MX535, MX925, LBP6030, MF3010, MF2110 primești pe loc un set de rechizite cool: biblioraft, calculator științific, geantă și agendă.

Promoția este susținută și de o aplicație de Facebook care exemplifică funcțiil​e​ de mai sus. Acolo găsești și un concurs la care te poți înscrie prin introducerea datelor de contact și prin oferirea unui răspuns la o întrebare, premiile urmând sa fie acordate prin tragere la sorți.  Aplicația este disponibila pe pagina de facebook Canon Romania.

Premiile campaniei  sunt: 2 x imprimante Canon Pixma si un iPad Mini​. Detalii pe site.

Baftă și spor la învățat!​

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.