VIDEO – DJI OSMO – Cea mai tare jucărie pentru amatorii de video

00003.MTS.14_16_38_17.Still002

Îmi plac jucăriile și asta nu mai e un secret. Acest DJI Osmo l-am văzut într-o deplasare acum ceva vreme, la un argentinian foarte mândru. Eram invidios pe imaginea extrem de stabilă a materialului filmat și mă uitam cu coada ochiului la cameramanul meu care avea pe umeri vreo 20 de kilograme de electronică și filma ”doar” FullHD. Prin comparație, Osmo filmează 4K.

Sigur, nu se compară o cameră de televiziune însă totuși, este o jucărie pe care mi-am dorit-o mult.

Pentru cei care un știu despre ce vorbesc, DJI Osmo este un stabilizator electronic de imagine cu  tot cu o cameră mică ce filmează 4K. Este ușor, versatil, bine construit, util, chiar este un gadget frumos care te ajută să obții o imagine bună în aproape orice fel de condiții. Eu îl folosesc atât la filmări personale și în ultima vreme și la review-urile auto. Parcă încep să depind puțin de el.

Bateria nu ține prea mult e drept, de aceea mai am încă două suplimentare. Dacă afară e destul de cald rezistă vreo 45-55 de minute, dacă e frig, mai mult de 30 minute nu prea ai șanse să filmezi. Camera video are și un ventilator ce poate deveni deranjant dacă vrei să filmezi ceva cu sunet. Chiar și așa, va trebui să folosești un microfon suplimentar pentru că Osmo nu are unul inclus.

E multă electronică la interior e drept, de aceea e și nevoie de un ventilator, însă sper ca la următorul model să rezolve această problemă. Vom vedea.

Clipul de mai jos reprezintă un test de filmare cu OSMO. Ziua în amiaza mare orice cameră filmează bine și pe Auto. Adevăratul test este noapte sau la interior, când lumina este aproape inexistentă. Mai jos vedeți cum s-a comportat la -3 grade, pe timp de noapte, în mișcare. Click pe 4K.

DJI Osmo și accesorii, la Westbuy.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

29 Comments

 1. Hey !! Am o problema …. te rog ajuta ma dacă poți . De 1 saptamana mi au intrat hackerii în telefon și cred ca și în pc. Ce as putea sa fac ? Cum pot scăpa de ei ? Sa nu îmi mai acceseze fb ul și toate aplicațiile de pe telefon ?

 2. mersi de review George, îl am de puțin timp pe dji Osmo, m-am jucat puțin cu el întradevăr e spectaculos, sunt încântat de el, îmi place… spumeai ceva de service local în videoclipul tău, există la noi așa ceva, în caz că avem nevoie ?

 3. Salut George!
  Am o dilemă și te rog să mă ajuți.
  Ce sa folosesc pentru foto/video in vacante?
  Eu m-am gândit la un dji osmo, un aparat foto DSLR sau o camera Go Pro?
  Sfatul tău care este?
  Ceva în categoria aceasta de preț.
  Mulțumesc!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.