VIDEO – LG V10 – O alternativă mai cu mușchi pentru G4

LG_V10_review_buhnici

LG v10 este diferit. Unii spun că spre bine, alții nici nu doresc să se uite la el. Este un telefon ce are o relație să îi spunem, complicată cu esteticul. Noi, cei cu o pasiune fierbinte pentru tehnologie îl apreciem. Are multe funcții utile, o construcție solidă, robustă, și o multitudine de opțiuni.

Are un capac spate extrem de aderent, margini de protecție metalice și îi poți scoate și bateria de 3000 mAh. Cred că a rămas singurul telefon de top ce mai permite această aroganță. Realist vorbind, nu știu pe nimeni să umble cu două baterii în buzunar. Poate cu un power-bank.

Pe de altă parte, cei care își doresc un telefon frumos nu vor schița prea multe la vederea lui. Mi-a spus cineva că e urât fără drept de apel. Gusturile nu se discută. Eu îl apreciez pentru ecranul mare, performanța de top, și desigur pentru camera foto pentru geek-și. Pe lângă meniul de setări complet manual are și opțiunea de a crește volumul microfonului de pe spate, concomitent cu scăderea celui frontal. Depinde ce vrei să filmezi. Sunt camere foto dedicate ce nu au atâtea opțiuni.

Se comportă exemplar în aplicații și în meniu și primește o bulină albă pentru ecranul suplimentar. Îți afișează notificări, opțiuni separate în funcție de aplicație și cel mai important, ora. Verificăm telefonul în medie de 85 de ori pe zi. Unii dintre noi chiar și de mai multe ori. Când credeți că se consumă bateria cel mai mult? Atunci când ne uităm după notificări sau la ceas. Pornirea ecranului consumă multe resurse și atunci e momentul când procesorul iese din stand-by. Ecranul acela mic rezolvă această problemă.

Mie mi-a plăcut, destul de mult. Voi ce părere aveți?

Un mic indiciu, LG V10 este mai mult o tranziție către vitorul LG G5. Îl vedem în câteva săptămâni la MWC 2016.

GALERIE FOTO LG V10

Ultimele articole

Articole recomandate

64 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.