E un timp bun pentru radio. De ce ascult Radio 7?

Seven

Am început din curiozitate și a început ușor dar sigur să transform asta într-un obicei. Radio 7 mi se pare interesant pentru cum a reușit să adune sub un nume câteva dintre cele mai bune voci de radio de la noi. Pe drumul spre muncă mă înviorez cu poantele subtile ale lui Mișu Găinușă, un om care pare că nu rămâne nicidată fără idei iar asta e rar la noi. Laura Ivănciou pare captivă așadar într-o emisiune de stand-up comedy aproape continuă. Mă mai prinde uneori la volan Marius Vintilă pe după amiază iar la birou ascult din browser de pe http://www.7radio.ro/index.php. Muzica nu pare deocamdată așezată pe un stil anume. Playlistul e destul de libertin dar nu i-ar strica puțin mai mult curaj. Să zicem că sunt destule melodii romantice pe radio și prea puțină muzică nouă bună. Eu spre exemplu aș vrea mai mult hip-hop / R&B, Trap și Prog Trance. Ciudată combinație, nu?
 
Am fost întrebat ce părere am despre Radio Seven și ce i-aș face.

În primul rând aplicație să poată fi ascultat și pe mobil dacă nu am FM. Pe FM aș rezolva cu puterea semnalului să se audă până mai aproape de Ploiești că sunt mulți navetiști la volan care merită ceva mai mult radio cu mai puține poante răsuflate, melodii de bairam și Pitbull.
 
Sunt genul de ascultător la volan și cred că sunt tot mai puțini cei care ascultă radioul altfel. E interesant că pe telefoane revine funcția de radio FM pe care păreau că o vor îngropa toți producătorii în încercarea de a ne împinge spre abonamente la servicii ca Apple Music, Google Play Music, Spotify (curând), Deezer sau Zonga. Digitalizarea pe bani mai poate aștepta puțin pentru că muzica este deja peste tot dar radioul FM nu se dă dus. Nu este despre vorbărie și nici despre muzică ci despre combinația dintre ele. Oricât de bine îți cunoști gusturile, tot ai nevoie de cineva să îți pună muzică nouă și să îți strecoare câte o noutate printre picături, să te informeze ori să te revolte la nevoie.
 

Ultimele articole

Articole recomandate

13 Comments

  1. Bravo George, iti foarte multumesc. Chiar nu mai stiam nimic de Gainusha noastra draga si ma bucur ca ajuti. Ascultam Kiss-ul de dragul lui dar dupa cele intamplate nu am mai auzit de el.
    Cat privesc comentariile cu ”reclama” stii bancul cu ninu: ni nu ma intereseaza!!!

  2. Un radio cu un format foarte ok, cu acoperirea in schimb sta cam prost, este unul din cele mai slabe posturi de radio din Bucuresti si unde mai punem ca pe aceeasi frecventa vine foarte tare de pe Vf.Cozia Romania Actualitati. Ar putea rezolva aceasta problema schimband antele si locatia de emisie.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.