VIDEO + CONCURS – LG 32LH530V GAME TV – Televizorul pentru camera copilului

lg_game_tv_review_concurs_buhnici

LATER EDIT:

Aceasta este extragerea câștigătorului:

Felicitări Florin și apropo, îmi place metoda ta. Ești de gașcă!
„E simplu: Eu ma duc la meci pe stadion, iar daca nu este meciul in orasul meu, merg intr-un Pub cu prietenii, sotiei ii caut pe net serialul (pe site-uri care sa difuzeze live canalul respectiv), iar copilul se poate uita la desene pe televizor :)”

 
Articolul inițial:

Vine o vreme când vei fii nevoit să cumperi încă un televizor. Nu pentru că cel 4K de 75 de inci pe care ți l-ai dorit atât de mult s-a stricat. Nu, vei avea nevoie de un televizor pentru camera copilului. Sigur, l-ai crescut 3-4 ani fără, însă dacă vrei să ai liniște vei face o investiție. Nu trebuie să fie însă una prea mare.

1000 de lei este suficient, iar LG 32LH530V este doar una din recomandările mele. Este un televizor FullHD de 32 de inci, deștept dar nu Smart. Adică nu SmartTV. Nu are conexiune la internet și îi lipsesc aplicațiile.

Dar, am menționat că e pentru camera copilului, așadar are și jocuri. Vine cu trei deja instalate iar pe restul le poți pune pe un USB și le instalezi tu. Procesul e simplu.

Sigur, pentru că e destul de ieftin are doar două porturi HDMI, unul pentru consola de gaming, dacă se plictisește de jocurile pe TV, iar celălalt pentru un Chromecast. Dai 30 de euro și l-ai transformat într-un televizor smart. Simplu. telecomanda aceea micuță, care seamănă cu un gamepad, vine gratuit cu televizorul în următoarele câteva luni.

Mie mi-a plăcut, imaginea este foarte bună, panoul este de generație nouă, și în meniu poți face aproape orice setare vrei la acest capitol. Ba chiar poți să blochezi televizorul pentru copii neastâmpărați. Nu îi pedepsi însă, asta spune doar că nu ai răbdare să îl educi. Am spus-o. Auch!

Vrei să câștigi acest televizor?

Spune-ne într-un comentariu cum rezolvi tu acum împărțirea folosirii televizorului între soți și cei mici. Mai pe românește ce faci când e meci și cel mic vrea să se uite la desene animate iar soția la serialul preferat? Extragerea va avea loc duminică seara și se face prin random.org.

Apreciem oricând un share pe facebook pentru acest concurs dar atenție, luăm în considerare doar comentariile de aici, de pe blog!

Comentariile sunt moderate manual, nu vă speriați că nu apare pe site imediat ce ați scris. :)

Ultimele articole

Articole recomandate

1169 Comments

  1. Mar interesa si pe mine sa achizitionez un model de tv nou 2017 momentan am un Sony gama KDL 2015 si ma enerveaza atunci cand schimb canalul tv dureaza cel putin 2 secunde lungi(cu un black screen) pana trece la urmatorul canal si nu imi suporta un hard extern de 1Tera ci doar un usb stick de maxim 32GB

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.