VIDEO + CONCURS – LG 32LH530V GAME TV – Televizorul pentru camera copilului

lg_game_tv_review_concurs_buhnici

LATER EDIT:

Aceasta este extragerea câștigătorului:

Felicitări Florin și apropo, îmi place metoda ta. Ești de gașcă!
„E simplu: Eu ma duc la meci pe stadion, iar daca nu este meciul in orasul meu, merg intr-un Pub cu prietenii, sotiei ii caut pe net serialul (pe site-uri care sa difuzeze live canalul respectiv), iar copilul se poate uita la desene pe televizor :)”

 
Articolul inițial:

Vine o vreme când vei fii nevoit să cumperi încă un televizor. Nu pentru că cel 4K de 75 de inci pe care ți l-ai dorit atât de mult s-a stricat. Nu, vei avea nevoie de un televizor pentru camera copilului. Sigur, l-ai crescut 3-4 ani fără, însă dacă vrei să ai liniște vei face o investiție. Nu trebuie să fie însă una prea mare.

1000 de lei este suficient, iar LG 32LH530V este doar una din recomandările mele. Este un televizor FullHD de 32 de inci, deștept dar nu Smart. Adică nu SmartTV. Nu are conexiune la internet și îi lipsesc aplicațiile.

Dar, am menționat că e pentru camera copilului, așadar are și jocuri. Vine cu trei deja instalate iar pe restul le poți pune pe un USB și le instalezi tu. Procesul e simplu.

Sigur, pentru că e destul de ieftin are doar două porturi HDMI, unul pentru consola de gaming, dacă se plictisește de jocurile pe TV, iar celălalt pentru un Chromecast. Dai 30 de euro și l-ai transformat într-un televizor smart. Simplu. telecomanda aceea micuță, care seamănă cu un gamepad, vine gratuit cu televizorul în următoarele câteva luni.

Mie mi-a plăcut, imaginea este foarte bună, panoul este de generație nouă, și în meniu poți face aproape orice setare vrei la acest capitol. Ba chiar poți să blochezi televizorul pentru copii neastâmpărați. Nu îi pedepsi însă, asta spune doar că nu ai răbdare să îl educi. Am spus-o. Auch!

Vrei să câștigi acest televizor?

Spune-ne într-un comentariu cum rezolvi tu acum împărțirea folosirii televizorului între soți și cei mici. Mai pe românește ce faci când e meci și cel mic vrea să se uite la desene animate iar soția la serialul preferat? Extragerea va avea loc duminică seara și se face prin random.org.

Apreciem oricând un share pe facebook pentru acest concurs dar atenție, luăm în considerare doar comentariile de aici, de pe blog!

Comentariile sunt moderate manual, nu vă speriați că nu apare pe site imediat ce ați scris. :)

Ultimele articole

Articole recomandate

1169 Comments

  1. Ca sa multumesti pe toata lumea, se alege un film/emisiune pentru toti, si eventual te uiti la meci in reluare sau cu iti cumperi un recorder si inregistrezi meciul/emisiune si te uiti cand ceilalti au alta treaba

  2. Eu ma uit la meci in pauzele publicitare ale canalului preferat al fetitei, iar sotia renunta si ea usor la orice ar dori sa vizioneze asa ca cea mica castiga intotdeauna. E bine sa fii copil :)

  3. Copilul are televizorul lui, insa noi ne batem pe un televizor. Cand el are chef de vazut un meci, pun castile pe urechi si ma uit pe laptop. Iar cand eu am chef sa vad un documentar, el se muta pe laptop…

  4. Consider ca bărbaților care le place sa se uite la meciuri, le-ar face placere sa-l și practice în timpul liber, cu prietenii,(deci trebuie încurajați sotii), rămânând liber locul la tv. Dar în cazul în care nu se poate încercăm sa facem un pact. De exemplu tati se uita la meci și după se joaca cu copilul sau dacă tăticul considera dorința copilului porunca, îl poate lasă pe el la desene ori dacă nu, ar fi de folos încă un TV în casă!

  5. In primul rand ar tre bui sa-i promiti sotiei ca o scoti la intalnire daca o sa te lase sa te uiti la meci si daca fetita tasau copilul tau vrea sa se uite atunci n-ai incotro trebuie sa le iei copiilor tai un joc pe tabla cum ar fi : remi, nu te supara frate, navigatori celebri etc.

  6. Buna , eu am un singur televizor pe care îl împart cu fiul meu , încerc foarte mult din timpul meu sa îl petrec in Bucătărie pentru ca fiul meu sa se relaxeze la televizor . Mi-ar plăcea foarte mult sa mai am un televizor in casa pentru a nu-l mai deranja pe el .

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.