Categorie: GADGET

(P) Apple Shop eMAG Crângași a învățat să spună tati!

apple_shop_emag_crangasi_buhnici

Este un ”copil” deștept și învață repede, nu?

Pe scurt, Apple Shop eMAG Crângași împlinește vineri 1 an de la deschidere și se lasă cu distracție încă de dimineață. E chiar pe 16 Septembrie însă nu știu nimic mai mult. Știu doar că e petrecere cu muzică și premii pentru primii clienți care le calcă pragul. Sună distractiv, chiar și pentru mine. Nu mă înțelegeți greșit, nu îmi petrec noaptea prin cluburi. Cel puțin de când nu mai sunt jurnalist sub acoperire.

Îți mai dau un pont, au și reduceri la cinci dintre produsele cele mai dorite, așa cum spune și lista de mai jos. Dacă te tentează vre-unul le poți achiziționa și în 24 de rate fără dobândă.

Apple Watch 38mm – 1299 lei, redus de la 1699 lei – pentru cei cu mâna mică (adică pentru fete cochete)

Apple Watch 42mm – 1399 lei, redus de la 1949 lei – pentru cei cu mâna mai mare (băieți cocheți?)

iPhone 6S 16GB – 2499 lei, redus de la 3299 lei – Gri Spațial și Auriu Rozaliu (doar pentru cunoscători)

iPad Air 2 16GB cu WiFi – 1499 lei, redus de la 2099 lei – pentru cei care mai folosesc tablete (a mea stă în rucsac, pe post de greutate auxiliară)

MacBook Pro 13 inci Retina – 5199 lei, redus de la 6799 lei – e deja mai ieftin decât cel pe care mi l-am luat eu din state (da, știu, au mai scăzut prețurile de atunci)

Revenind la ce mă interesează pe mine, și cred că și pe voi, îi întrebați dacă au iPhone 7? :) Trebuie să îi fac neapărat review.