VIDEO – Put2Go – Suport magnetic cu încărcare wireless

put2go_cel_mai_simplu_suport_incarcare_wireless_buhnici

E construit pentru mașină, dar asta nu înseamnă că nu îl poți folosi și în casă. În baie de exemplu, prins cu o ventuză de oglindă, îți încarcă telefonul în timp ce te uiți la clipurile preferate și te bărbierești. Sau nu, poate nu e o idee atât de bună. :)

Put2Go este un proiect de Kickstarter pe care îl găsești aici: http://kck.st/2c9rsc2.

Este o idee care cred că are mari șanse să se concretizeze, mai ales acum după ce l-am și testat. Ce am primit eu este un demo al produsului final, care va arăta foarte similar, doar că mult mai bine finisat. Este simplu de folosit și ce îmi place cel mai mult este că susține foarte bine telefonul, chiar și un iPhone 6S Plus.

Da, și un iPhone se poate încărca wireless cu ajutorul benilor subțiri ce se poat atașa pe acesta. Le poți lipi direct pe telefon sau le poți ascunde sub carcasa de protecție, cum am făcut eu.

E compatibil cu orice telefon, indiferent de mufa de încărcare, fie ea microUSB, USB-C sau Lightning. Atunci când faci comanda, specifici și modelul telefonului pe care îl ai și vei primi un plasture cu poziția corectă a mufei, pentru a nu te incomoda în nici un fel.

Știu, e un gadget simplu dar unul foarte util. Review-ul complet este mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

59 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.