Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Philips 55PUS7502/12 – Probabil cel mai bun LED de până acum

De la Philips. 55PUS7502/12 este probabil cel mai bun televizor LED de la Philips. Deși modul cum arată imaginea mă face să cred că ar fi unul dintre cele mai bune din piață. Dar, vezi tu, nu am testat toate televizoarele care se vând acum la noi.

Adevărul este că se apropie mult de un OLED. Prețul este sensibil mai jos, undeva la jumătate, însă imaginea arată foarte bine. Ba chiar împarte zona de procesare a imaginii cu frățiorul său OLED pe care l-am testat recent. E același procesor.

Așa cum ne-a obișnuit Philips până acum este un Android de generație nouă. A primit un update în timp ce âl pregăteam noi pentru review și presint că va mai primi încă unul în scurt timp. Are nevoie zic eu.

Android-ul pe televizor e Android pe televizor. Destul de similar cu varianta de pe mobile, și spre surprinderea mea cu foarte multe aplicații de dicate pentru zona de televizoare. Acum câțiva ani era sărăcăcios de tot, acum cred că depășește cu brio celelalte magazine de aplicații de la restul producătorilor de televizoare Smart. La un loc.

Sunetul este…. sunet. Oricât de mult s-ar strădui un producător de televizoare să scoată un sunet bun, dintr-un panou de câțiva milimetri grosime este greu. Așa că mai bine caută și un sistem de sunet dedicat. Știu că vei crește astfel prețul investiției dar până la urmă asta este, o investiție în relaxarea ta.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.