Ce știe să facă cel mai deștept frigider de la Grundig

Corect este combină frigorifică, așa cum „rigipsului” trebuie să învățăm să îi spunem gips-carton. Adevărul este că, odată ce te apuci de construit o casă înveți multe lucruri, cum ar fi că e nevoie de o bandă specială pentru izolarea ferestrelor pentru a nu pierde o cantitate semnificativă de căldură doar pentru că meșterul se decide să chituiască peste spuma cu care sunt montate.

La capitolul combine frigorifice sunt și aici câteva tips&tricks de care trebuie să ții cont pentru a face o economie semnficativă de energie. Unul dintre ele este, alege un aparat frigorific cu două uși. După aceea, așează-ți cât mai ordonat alimentele în acesta, ca atunci când deschizi una dintre cele două uși să ai la vedere tot ce îți trebuie ca să prepari rapid un sandviș.

Teoria este simplă, atunci când deschizi ambele uși, sau singura ușă a acestuia, toată răcoarea de la interior se pierde paroape instant. Combina frigorifică trebuie așadar să muncească mai mult ca să readucă temparatura de la interior la valorile setate de tine.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Ultimele articole

Articole recomandate

20 Comments

 1. Salut George, imi poti spune te rog ce stii despre produsele SMEG ? De la electrocasnice pana la sanitare. Merita investitia sau gasim alt brand cu aceleasi capacitati si garantie de durata ? Multumesc anticipat!

 2. Buna
  Sunt in stadiul de a cumpara electrocasnicele din bucatarie ptr o casa ! Sincer m am pierdut in oferta din piata si nu stiu ce sa aleg!
  Tu ce ti ai cumparat? Se poate niste coduri de la produse?

  Multumesc!

 3. Bună ziua!

  Aș dori să cumpăr combina frigorifică Side-by-Side No Frost GRUNDIG French Door GQN1112X, 539 l, 182.5 cm, A++, inox. Momentan nu e pe stoc. Ați putea să-mi spuneți o părere dacă merită să investesc banii.
  Mulțumesc!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.