Categorie: #casabuhnici

AM MONTAT TESLA WALL CONNECTOR

Pentru Tesla. Pentru că priza originală este cea mai bună, atât pentru mașini cât și pentru telefoane. Cum spun de fiecare dată: ”folosește cu încredere cablul și încărcătorul original din pachet”. Ei bine, la Tesla doar cablul vine în pachet, priza trebuie să o cumperi separat. Atenție, este o diferență între priză și stația de încărcare, pe cea din urmă o aveam deja. Nu îmi va încărca mașina la viteza maximă posibilă, însă chiar nu am nevoie. Acasă o voi încărca pe cât posibil din panourile fotovoltaice sau noaptea, și nu mă grăbesc nicăieri.

Dacă ne urmăriți de ceva vreme, probabil că știți de ultima pățanie cu o mașină electrică la mine în curte. Model X-ul pur și simplu a înghețat atunci când nu i-a plăcut priza de încărcare folosită de noi. S-a dovedit a fi o siguranță care ”s-a sudat” la un amperaj mai mic decât trebuie și de aceea mașina a refuzat să mai încarce. Și să pornească. Nu vreau să am aceleași surprize cu Model 3, mai ales că este singura mea mașină, și am ales să folosesc ”încărcătorul original”. Avantajele sunt că funcționează, chiar la capacitate maximă. Pot încărca acum mașina cu maximum 16A cât îmi permite stația și în vreo 6 ore pot să o duc de la 0 la 100%. Chiar mai repede pentru că am decis să nu o încarc complet ci până la 90%.

Apropo, nu uita să te înscrii la GIVEAWAY-ul de 800.000 de abonați, aici: GIVEAWAY 800.00 ABONAȚI. Asta dacă vrei un Samsung Galaxy S10 nou nouț.

Urmărește #casabuhnici ca să fii la curent cu toate noutățile.