”Topește” grăsimile cu infraroșii?

La propriu, o arde la propriu după ce multă vreme a plasat-o strategic pe toate zonele corpului. Scopul lui Codrin este să devină Johnny Bravo de la ”Fluffy Master” și noi ne-am propus să îl ajutăm în acest sens. În orice fel posibil.

Lorena a avut un interviu acum ceva vreme cu Raluca Iliescu, fondatoarea centrului Infrafit din București. Ce fac ei acolo este destul se simplu iar clienții spun că este și eficient. Practic, l-am băgat pe Codrin într-un aparat în care este forțat să dea la pedale în funcție de ritmul lui cardiac pentru a susține arderea grăsimilor. În tot acest timp, este bombardat cu lumină în infraroșu tocmai pentru a încălzi grăsimea ce trebuie arsă.

Mașinăria are totuși alt scop. Îi va ajuta organismul lui Codrin să învețe să ardă grăsimile mai eficient și mai ușor pe parcursul zilei, nu îl va face să slăbească instant. Adică nu te ridici de acolo mai ușor ci pur și simplu organismul tău învață să ardă și să nu mai depună.

Apropo, nu uita să te înscrii la GIVEAWAY-ul de 800.000 de abonați, aici: GIVEAWAY 800.00 ABONAȚI. Asta dacă vrei un Samsung Galaxy S10 nou nouț.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.