Categorie: #casabuhnici

Ce aplicații am pentru #casabuhnici

Dintre cele aproape 200 de aplicații de pe telefonul meu, vreo 10% sunt doar pentru #casabuhnici. Am făcut-o deșteaptă dar în ultimă instanță se pare că ea ”mă controlează pe mine”. Sunt multe, și de ceva vreme cu ajutorul lui Laurențiu încercăm să le integrăm într-o singură interfață care să ruleze doar din browser. V-am mai explicat acest lucru într-un clip anterior despre #casabuhnici.

Aproape că am reușit, însă îmi plac prea mult gadget-urile ca să nu instalez altele noi. Recent am instalat un sistem de automatizare nou pentru poartă, pentru care desigur am o aplicație. Camera de exterior cu lumină are desigur o aplicație dedicată. Becurile au o aplicație dedicată care este mult mai complexă decât ce îmi poate oferi momentan aplicația generală. Așadar, mă simt puțin constrâns de faptul că atunci când vreau să fac o acțiune în casă trebuie să îmi aduc aminte numele aplicației, să fac legături logice în creierul meu și să execut acțiunea. Toate acestea ca să nu mă ridic de pe canapea.

Aștept totuși momentul când toate vor putea fi integrate și chiar vor putea gândi pentru mine mai toate acțiunile. Așadar, în clipul de mai jos vă arăt și vouă cât de plin de aplicații este momentan telefonul meu și de ce acest lucru îmi va face trecerea la S10+ destul de grea. Trebuie să le configurez pe toate după ce le-am instalat. Și nu, acea metodă de transfer automat nu funcționează așa bine precum mi-aș dori. Aș vrea să se și logheze automat cu setările de pe vechiul telefon.

Urmărește #casabuhnici ca să fii la curent cu toate noutățile.