iPhone Dual-SIM? DA, cu eSIM!

iPhone Dual-SIM? DA! Acum se poate dacă activezi un eSIM. Da, probabil era mai interesant să ai un iPhone Dual-SIM cu card de memorie dar treceme peste asta. Momentan merge doar la Orange și doar pentru posesorii de abonament. În curând va fi și pentru cartelă, și mai avem de așteptat puțin.

Partea frumoasă este că se activează foarte, foarte ușor. Dacă ai abonament la Orange, dai fuga până la un magazin orange, te verifică cu buletinul că ești posesorul abonamentului și îți înmânează o foaie de hârtie cu un cod QR. Atât. Apoi intri de pe telefon timp de 15 zile și îl activezi în mai puțin de două minute. Partea interesantă e că poți să pui chiar și 5 eSIM-uri și un SIM normal pe un iPhone. Momentan este singurul care suportă eSIM-ul, cel puțin la noi în țară.

Apropo, nu uita să te înscrii la GIVEAWAY-ul de 800.000 de abonați, aici: GIVEAWAY 800.00 ABONAȚI. Asta dacă vrei un Samsung Galaxy S10 nou nouț.

Ultimele articole

Articole recomandate

8 Comments

 1. Buna ziua,

  Pentru mine nu sunt clare cateva lucruri:

  – Toate XR-urile si XS-urile sunt dual-sim? (nano+eSim)
  – Pot sa folosesc 3 retele. Adica eSim sa fie Orange si nano sim un alt operator?
  -Ulima chestiune ar tine de o recomandare : Orange trebuie sa gaseasca o solutie pentru activarea on-line.De pilda in Teleorman ( unde altundeva :-) nu exista Orange shop.

  Multumesc,

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.