Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Un Smart Home care funcționează

Acesta este un kit de Smart Home care funcționează. Da, se pare că acest lucru este cel mai important. Am testat mai multe variante până acum, de la alți producători, și toate aveau diverse probleme. Ori comunicau destul de greu între ele și aveau nevoie de un hub pentru a le controla, ori aveai nevoie de jumătate de oră pentru fiecare element în parte. Pur și simplu nu voiau să se conecteze la rețea.

Propunerea TP-Link pe acest segment nu este atât de complexă. Nu are modul pentru alarmă și nici conectivitate de genul. Aici se aplică alte reguli. Pur și simplu sunt accesorii care îți fac viața mai ușoară și consumul de energie electrică mai eficient. Nu este nici măcar un kit propriu-zis, ci le vei cumpăra separat și conecta la Wi-Fi-ul de acasă. Becuri cu LED, prize inteligente ce pot fi oprite la comandă sau după un anumit program, cameră panoramică pe care o poți vedea de oriunde din internet, și chiar și o priză cu WiFi. Adică un repetor de semnal pentru camerele unde nu prea ai semnal prin casă. gadget-urile pe care le-am testat sunt enumerate mai jos, ca să le găsești mai ușor.

TP-LINK NC450 – Camera supraveghere Wireless HD Panoramică

TP-LINK HS100 – Priză inteligentă wireless

TP-LINK HS110 – Priză inteligentă wireless cu monitorizare energie

TP-LINK LB130 – Bec LED inteligent wireless cu Hue

TP-LINK RE270K – Priză inteligentă wireless cu range extender

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.