Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Cel mai bun TV OLED Smart de la Philips

Pe care l-am testat până acum, da? Știți că nu fac afirmații goale fără să pun mâna pe aceste jucării. Adevărul este că, este și primul televizor Philips cu Android TV care chiar merge bine. Pescurt, numele lui de cod de agent secret este Philips POS9002/12.

Acel 12 din coadă înseamnă că are 16 GB de stocare. Yeeey, telefoanele au ajuns la 256 GB. Doar zic. Pe scurt, acest televizor OLED este primul care îmi place și care se mișcă neașteptat de bine. Se vede incredibil, dar aici este și meritul panoului OLED pe care cred eu că l-au cumpărat de la LG, asta pentru că suportă și aceleași standarde de HDR ca un LG. Doar că aici toate se numesc Perfect HDR, și este prima oară când sunt de acord să nu mai complicăm inutil denumirile de tehnologii. Cine ține minte HLG, HDR Plus, HDR10 și altele.

Îmi place! Se vede bine, e mare, e subțire, este econom la consumul de curent și cel mai important, lucrul care mă încântă cel mai tare este că are Ambilight. Chiar versiunea a treia, pe trei laturi, cu o mulțime de setări și este compatibil cu becurile Philips Hue. Adică poți contecta wireless televizorul la becurile deștepte și acestea vor urma aceeași configurație de culori ca televizorul.

Motivul pentru care îndrăgesc atât de mult această tehnologie numită Ambilight este că pentru că mă ajută să fiu mai calm, mai liniștit atunci când mă uit la televizor. Lumina ambientală ajută să nu îți obosească ochii atât de tare atunci când te uiți pe întuneric la un film, sau te joci pe consolă. Astfel, informația vizuală nu mai vine dintre-un singur punct, ecranul televizorului care are și o luminozitate ridicată, ci este mai uniform împărțită pe perete. Astfel, vederea periferică nu este atât de stresată.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 60fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 60fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.