Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – LG OLED B7 – Un W7 pentru buzunarul nostru

Mai țineți minte review-ul pe care l-am făcut acum câteva luni acelui televizor ce stătea pe perete cu ajutorul unor magneți? Ei bine, am în studio un model gândit pentru buzunarul nostru. Cam 9000 de lei nu 7000 de euro. Singura diferență notabilă dintre acesta și faimosul W7 este că electronica este lipită de spatele panoului, nu se mai află în acel soundbar din care ieșeau boxele automat. Nu e tocmai bine pentru sunet, însă din nou, e foarte bine pentru buzunarul nostru.

Mai există mici diferențe la procesorul de imagine folosit, puțin la panou, însă, absolut insesizabile chiar dacă le pui unul lângă celălalt.

Am mai vorbit despre televizoarele OLED și dacă nu știați, principalul lor avantaj este că fiecare din cei peste opt milioane de pixeli își generează propria sa lumină. Asta înseamnă că dacă nu există culoare sau alb pe acel pixel, el este complet stins. De aici rezultă acel negru absolut de care se tot vorbește. La fel este și în cazul lui B7, negru absolut și culori foarte puternice indiferent de sursa de semnal.

Sigur, eu îți recomand YouTube sau orice aplicație de streaming de calitate înaltă, cum este Netflix sau chiar Amazon Prime Video, pentru care există acum și un buton dedicat pe telecomandă care te trimite direct în aplicație. Să fie primit, mai ales că din aplicația de pe telefon de Prime Video nu poți face cast pe nici un dispozitiv.

Apropo de cast, poți trimite ecranul telefonului, al computerului sau poți folosi telefonul pe post de telecomandă cu acest model. Singura condiție este să se afle toate în aceeași rețea de wireless.

Neajunsuri momentan nu văd, poate doar la sunet, unde îți recomand un sistem surround și el de bună calitate ca să te poți cu adevărat bucura de un film, sau unul din review-urile noastre 4K.

Urmărește video-ul de mai jos și nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.