Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – DJI GOGGLES – O experiență ce nu trebuie ratată

Asta o spun acum desigur, după ce i-am făcut review. Nu credeam că mă vor atrage atât de tare atunci când au sosit în studio. De aceea poate au stat pe raft câteva săptămâni până când le-am făcut review.

Ochelarii DJI Goggles sunt pentru a vedea exact ce vede camera dronei. În cazul lui DJI Mavic poți chiar și controla direcția camerei cu ajutorul ochelarilor, la Spark nu merge această funcție iar cu Phantom 4 Pro încă nu am încercat.

Sunt sigur că cu aceasta aș avea cea mai bună manevrabilitate, stabilitate și control. Probabil suficientă cât să încerc o filmare de review auto unde eu să pilotez drona și Cătălin, cameramanul nostru să facă filmarea doar ”privind din cer” mașina. Promit că încercăm în viitorul apropiat. Sper până la primăvară.

Acum, sunt puțin supărat pe DJI tocmai din cauza telecomenzii suplimentare pe care a trebuit să o cumpăr pentru Spark. Arată aproape la fel cu cea de la Mavic doar că nu are nici un afișaj. Dacă DJI tot te prinde în ecosistemul lor, de ce nu funcționează telecomanda de la mavic și cu Spark? Nu îmi spune că folosesc altă tehnologie de wireless. Sau mai bine, de ce nu funcționează cea de la Mavic cu Phantom 4 Pro. Ambele pot fi controlate cam de la aceeași distanță și ambele au aproape aceeași viteză… Hmmm.

Revenind la Goggles, urmărește review-ul video de mai jos ca să vezi cum ii s-au înmuiat picioarele lui Cătălin când i-am pus ochelarii pe ochi. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.