Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – OnePlus 5 – 8 GB RAM și 128 GB de stocare

Știu, par niște cifre astronomice. Acum câțiva ani am cumpărat un computer cu i5, 4 GB RAm și 64 de GB de stocare. Telefonul acesta vine cu mai multă memorie decât un computer de acum câțiva ani.

Nu cred că mai are nevoie de o introducere foarte complexă, mai ales că am răspuns la cel puțin două sute de comentarii care l-au cerut la test. A ajuns, este aici, și sunt impresionat. Chiar dacă poate nu par în imaginea de mai sus.

Pe scurt, avem aproape cel mai performant procesor de pe un telefon mobil, acel Snapdragon 835 cu nu mai puțin de 128 GB de memorie de stocare și 8 GB de memorie RAM. Mai mult decât Galaxy S8+ sau decât Note 8, sau decât HTC U 11, sau decât Xiaomi Mi6. Da, și decât acel computer pe care îl mai folosim și acum.

După aproape o oră petrecută cu el nu îmi dau seama dacă se mișcă atât de rapid din cauza memoriei RAM, însă cu siguranță este cel mai rapid telefon pe care l-am avut pe masa de review. Am spus-o. La meniu și în setări este mai fluid și mai rapid chiar și decât vârfurile de gamă de la Samsung. Punct. Dar nu mai bine vizionați voi review-ul de mai jos? Știu că este lung, însă acel Oxygen OS, o versiune destul de curată dar ușor de customizat de Android are câteva funcții utile care poate vă interesează.

Urmărește video-ul de mai jos și nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Acesta este prețul pentru OnePlus 5
Sau poate vrei varianta de 64 GB