UNBOXING & REVIEW – LG OLED B7 – Un W7 pentru buzunarul nostru

Mai țineți minte review-ul pe care l-am făcut acum câteva luni acelui televizor ce stătea pe perete cu ajutorul unor magneți? Ei bine, am în studio un model gândit pentru buzunarul nostru. Cam 9000 de lei nu 7000 de euro. Singura diferență notabilă dintre acesta și faimosul W7 este că electronica este lipită de spatele panoului, nu se mai află în acel soundbar din care ieșeau boxele automat. Nu e tocmai bine pentru sunet, însă din nou, e foarte bine pentru buzunarul nostru.

Mai există mici diferențe la procesorul de imagine folosit, puțin la panou, însă, absolut insesizabile chiar dacă le pui unul lângă celălalt.

Am mai vorbit despre televizoarele OLED și dacă nu știați, principalul lor avantaj este că fiecare din cei peste opt milioane de pixeli își generează propria sa lumină. Asta înseamnă că dacă nu există culoare sau alb pe acel pixel, el este complet stins. De aici rezultă acel negru absolut de care se tot vorbește. La fel este și în cazul lui B7, negru absolut și culori foarte puternice indiferent de sursa de semnal.

Sigur, eu îți recomand YouTube sau orice aplicație de streaming de calitate înaltă, cum este Netflix sau chiar Amazon Prime Video, pentru care există acum și un buton dedicat pe telecomandă care te trimite direct în aplicație. Să fie primit, mai ales că din aplicația de pe telefon de Prime Video nu poți face cast pe nici un dispozitiv.

Apropo de cast, poți trimite ecranul telefonului, al computerului sau poți folosi telefonul pe post de telecomandă cu acest model. Singura condiție este să se afle toate în aceeași rețea de wireless.

Neajunsuri momentan nu văd, poate doar la sunet, unde îți recomand un sistem surround și el de bună calitate ca să te poți cu adevărat bucura de un film, sau unul din review-urile noastre 4K.

Urmărește video-ul de mai jos și nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

26 Comments

  1. Salut George poti sa faci un video in care sa ne arati diferentele dintre P9 lite 2017 si J5 2017 as vrea sa imi iau unul dintre aceste 2 telefoane dar nu stiu pe care sa il aleg.

  2. Salut George poti sa faci un video in care sa ne arati diferentele dintre P9 lite 2017 si J5 2017 as vrea sa imi iau unul dintre aceste 2 telefoane dar nu stiu pe care sa il aleg.

  3. Salutare George
    Spune-mi te rog ce stii legat de duata mica de viata a ecranelor OLED de la LG.
    Din ce am citit si documentat este ca ar rezista undeva la maximum 30.000 ore (asta cu putin noroc).
    Poti sa oferi informatii detaliate despre acest aspect?
    Multumesc anticipat.

  4. Salut George am o intrebare vreau sa imi iau un telefon pentru scoala si nu stiu ce sa aleg dintre huawei p9 lite 2017 sau samsung galaxy j5 2017. Mi-ar placea daca mi-ai da un raspuns mai concret care sunt diferentele.

  5. dacă nu greșesc a1 are același panel cu b7, nu?

    eu am luat un b6 cu 7500. mi se pare cea mai bună achiziție după ce am analizat foarte bine piața. poate dacă îmi permitea bugetul o diagonală de 65 dar până în 10.000 de lei e cea mai bună achiziție. are setări de super televizor și totul este foarte bine gândit și util. nu te încarcă cu tot felul de chestii nefolositoare.

    eu l-am luat doar pentru filme (noaptea după ce adoarme fetița). împreună cu o pereche de căști (am ales cu fir) face pereche perfectă. oricâte teste se găsesc online despre oled vs qled/led/etc etc experiența proprie îmi spune că oled-ul este o tehnologie care nu poate să fie comparată cu celelalte.

  6. Salut, daca tineti mai mult televizorul in teste, nu luati in considerare si o calibrare profesionala? Consider ca ar fi interesant un astfel de proces si o incurajare pentru posesori sa faca acest pas. Diferenta de pret intre OLED Panasonic/Sony si OLED LG, pe langa avantajul ca LG este producatorul panourilor, eu cred ca este si set up-ul televizoarelor out of the box. Multe review-uri dau setarile de fabrica pentru Panasonic si Sony ca find foarte apropiate de standardul ISF.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.