UNBOXING & REVIEW – BOSE Soundlink Micro și Revolve+

Sigur ai auzit de BOSE. Într-o mașină ceva mai scumpă, într-un showroom ceva mai dotat sau de la mine de pe blog. Ori probabil ai văzut în aeroport câteva zeci sau sute de călători cu căștile pe urechi. Pentru mine nu mai au nevoie de nici o introducere așa că am decis că e momentul să testez mai multe jucării de la ei. Vă spuneam la începutul anului, că în 2018 o să testez mai multe gadget-uri de sunet.

BOSE SoundLink Micro și SoundLink Revolve+ sunt astăzi pe amsa de review și sunt ambele două boxe portabile cu Bluetooth. Cam aici se opresc asemănările. Prima este foarte mică, numai bună de dus pe plajă sau de băgat în poșetă, puțin rezistentă la stropi și cu o baterie pentru câteva ore de audiție.

A doua, Revolve+ este prima boxă de la acest producător cu sunet 360 de grade. Aproape prima, ei fac acest lucru de multă vreme la sateliții din sistemele 5.1 iar tehnica este simplă și eficientă. Au două difuzoare puse cap în cap, ce aruncă sunetul prin centrul boxei. Aceasta este varianta portabilă ce se înțelege foarte bine cu Siri de pe Apple și cu Google Assistant. Da, ai nevoie de softul de pe telefon ca să funcționeze cu acestea, nu este la fel de deșteaptă ca Google Home.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Te-ai înscris la GIVEAWAY? Nu vrei un Razer Phone? Sau un OnePlus 5? De ce? – buhnici.ro/giveaway

Ultimele articole

Articole recomandate

27 Comments

  1. Misto Revolve Plusul.Am fost la Media Galaxy si sincer am vrut mai intai sa iau un Ue Megaboom, dar cnv m-a sfatuit sa cumpar de la Bose.Eu eram fascinat de Revolve, dar la Revolve+ este un alt nivel.
    Intradevar, cea mai buna boxa portabila la momentul actual.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.