UNBOXING & REVIEW – Fiio X7 – Noul meu player audio HiFi

oppo_pm-3_fiio_x7_unboxing_review_buhnici

Nu stau prea mult pe acasă și sunt conștient că nici după ce îmi voi construi casa nu voi sta tot timpul acolo. Tocmai de aceea am căutat ca toate gadget-urile mele să fie relativ portabile. La bloc nu îmi permit să pornesc prea des boxele, tocmai pentru că ajung târziu și nu vreau să îmi deranjez familia și vecinii.

Așadar, ascult muzică, atunci când îmi fac timp, de pe un player portabil de înaltă definiție și o pereche de căști mari, închise. Până de curând foloseam un player Fiio X5 și un amplificator dedicat. Ai nevoie de așa ceva dacă folosești o pereche de căști mari, de calitate. Diferența este notabilă, chiar și pentru cineva care nu are o ureche antrenată. 

Singura problemă a lui X5 era dimensiunea lui. Și faptul că trebuia să car după mine și amplificatorul. Două gadget-uri grele, conectate printr-un cablu scurt între ele. Două baterii de încărcat, și așa mai departe.

Fiio X7 rezolvă ambele probleme. E chiar mai mic ca player-ul anterior, are amplificator dedicat, care este și detașabil, și are și autonomie mai bună. În plus, mai rulează și Android și îmi permite să am acces la Tidal, Spotify și alte soluții de streaming audio online. Ba chiar și video dacă mi se face dor de un videoclip mai vechi.

În clipul de mai jos am folosit o pereche de căști Oppo PM-3, puțin diferite din punct de vedere tehnologic, pe care vă recomand din suflet să le încercați. Nu abundă de bass, însă înaltele și mediile sunt cele mai curate din câte am auzit până acum. Desigur, cu un amplificator de căști.

Acesta este așadar pachetul complet pe care îl recomand unui audiofil sau unui pasionat de muzică, pentru cea mai bună audiție.

Ultimele articole

Articole recomandate

27 Comments

  1. Player-ul audio chiar arata senzational si ofera senzatia de ” foarte rezistent, bine construit „. Nu stiu cat de bun incasator este la eventualele socuri dar arata intr-un mare fel.

  2. La inceput cand am inceput sa cunosc aceasta lume a sunetului eram foarte curios de produsele fiio dar cu timpu iti dai seama ca merita sa faci eforturi MARI pentru a obtine cea ce cu adevarat iti doresti cum e HA2 .

  3. Salut George , am o intrebare daca ai timp sa imi raspunzi , fiio x7 cu aplificatorul am1 conduce decent castile sennheiser hd 650? Are destula putere pentru auditie decenta? Ms

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.