UNBOXING & REVIEW – Google Home – Boxa cu inteligență artificială!

Aceasta este Google Home. Deja am personificat-o. Nu eu, ci Google. El i-a dat voce de femeie. Nici nu m-am uitat dacă o pot schimba. Probabil că pot.

Google Home este cea mai deșteaptă boxă de cameră de care știu. Da, mai există și alternative precum Echo sau Alexa. Google Home se conectează la contul tău de google, la reteaua wifi de acasă și ia de pe internet toate informațiile de care are nevoie.

Funcționează la fel ca Google Now sau Siri, și promite sa devină din ce în ce mai deșteaptă pe măsură ce trece timpul. Odată datorită update-urilor și pentru că învață programul tău, limbajul tău și desigur știe unde ești, și absolut tot ce citești, asculți sau vizionezi.

Dacă vrei deja să mă întrebi de la ce magazin să o cumperi, sau te-ai supărat că nu am lăsat link aici, iți spun cu părere de rău că doar din Statele Unite.

De acolo am luat-o și eu acum câteva săptămâni când am fost la CES 2017 și momentan nici nu știu dacă se va vinde la noi. De funcționat funcționează, trebuie doar să vorbești în engleză cu ea. Ca să iți și răspundă.

Ultimele articole

Articole recomandate

80 Comments

 1. Mulțumesc pentru review-urile tale, mi-am luat multe din obiectele pe care tu le prezinți printre care și google home de care sunt foarte multumit.
  Te urmăresc zi de zi chiar dacă sunt departe si sfaturile tale chiar sun importante pentru mine.
  Mult succes cu construcția casei, o casa frumoasa, simpla, dar in acelaș timp eficienta, economă si nu in ultimul rand de viitor.
  Bravo.

 2. Salut George,
  Sunt interesat in achiziționarea unei boxe portabile sub 1300 de lei și am auzit ca Harman Kardon Play+Go este cea mai buna in segmentul ei și in acești bani. As dori o opinie sau o alta sugestie de boxa care este mai buna. Apreciez munca pe care o depui și consider ca ești cel mai bun pe acest segment de prezentare a celor mai bune gaget-uri.

 3. Salut,
  Am un echo dot de la Amazon. E faina dar din ce am vazut din filmul tau cu Boxa de la Google Home, Alexa nu este asa tare ca Google Home. Astia de la Amazon nici nu au suport de aplicatie in Romania, adica nu poti sa incarci aplicatia din store sau play. Nu recunoaste orasul in care este. Partea buna este ca vorbeste in germana si mai vorbeste fiica mea cu ea. Aici e amuzant.
  Faci si un review despre Alexa totusi. :)

  Multumesc
  Cristian

 4. Buna ziuaD- le.Buhnici,.Va rog daca se poate am nevoie de o indrumare. Am primit din Uk. Oboxa .Amazon Echo (2 nd Gen)- Smart Speaker With Alexa black. Daca nu este cu suparare va rog sa imi spuneti cum pot sa o pun in functie.Adica cum se poate folosi. Va multumesc.

 5. Salut George!
  Ce recomanzi: echo dot sau google home?
  M-ar interesa pentru smart home dar nu ma pot decide. Din cate am inteles, Alexa avea ceva restrictii pt Romania, o alta problema ar fi cu muzica!
  O parere?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.