Samsung Galaxy Note 9 – UNBOXING & REVIEW


Știu că l-ați așteptat de la momentul în care am publicat primul clip, cel cu zvonurile. Apoi la al doilea, prezentarea de la fața locului întrebările au început să curgă pe blog! Mai ales că am sugerat și ceva legat de un giveaway! Răspunsul este da pentru toate întrebările!

Îi facem review , unboxing și teste chiar acum, mai jos în articol.

Da, îmi place foarte mult și deja este telefonul meu principal.

Nu, nu l-am lăsat pe Radu să îl desfacă pentru că îmi doream eu să rup țipla de pe el.

Și da, vom avea unul la Giveaway! Încă nu știm cum îl dăm, însă cu siguranță va fi un Giveaway fulger. Așa că ”turtește clopoțelul de pe YouTube” adică aici: https://www.youtube.com/gbuhnici și vei fi primul care știe când intrăm LIVE direct pentru Giveaway. Fără înscriere, fără nimic complicat. Asta tocmai pentru a îi favoriza pe cei care ne urmăresc de multă vreme și ne sunt foarte fideli. Poți fi și tu unul dintre ei dacă desigur te abonezi pe YouTube.

În rest, ce mai rămâne de spus despre Note 9? Înafară de faptul că e la fel de frumos ca Note 8, mai deștept chiar și decât S9+ de unde a împrumutat camera foto și are și S-Pen. Mai bine te invit să vizionezi clipul de mai jos, e mai simplu așa. Și nu, nu are două ore atât cât am filmat inițial pentru el, e chiar mult, mult mai mic.

Ultimele articole

Articole recomandate

203 Comments

  1. George am nevoie de putin ajutor din partea ta si a celor de la Cavaleria daca se poate.Ce telefon ai alege sa iti cumperi intre Samsung Galaxy Note9 512GB 8GB RAM , Huawei P20 PRO, LG G7 si HTC U12+ toate fiind la acelasi si anume la pretul de 439.99 euro?

      • E la oferta la abonament de la Vodafone (de la 19 la 25 de euro pe 2 ani) sincer sa fiu dar am observat ca e disponibil doar pentru anumiti clienti(printre care si eu pentru ca sunt client de pe vremea cand Vodafone era Connex)…multumesc pentru raspuns!

      • La oferta la Vodafone, sincer sa fiu ,la abonament pe 2 ani in valoare de 21 euro in cazul meu.Oferta e disponibila pentru abonamente de la 19 la 25 euro dar doar pentru anumiti clienti din cate am vazut.Multumesc pentru ajutor!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.