Samsung Galaxy Note 9 – UNBOXING & REVIEW


Știu că l-ați așteptat de la momentul în care am publicat primul clip, cel cu zvonurile. Apoi la al doilea, prezentarea de la fața locului întrebările au început să curgă pe blog! Mai ales că am sugerat și ceva legat de un giveaway! Răspunsul este da pentru toate întrebările!

Îi facem review , unboxing și teste chiar acum, mai jos în articol.

Da, îmi place foarte mult și deja este telefonul meu principal.

Nu, nu l-am lăsat pe Radu să îl desfacă pentru că îmi doream eu să rup țipla de pe el.

Și da, vom avea unul la Giveaway! Încă nu știm cum îl dăm, însă cu siguranță va fi un Giveaway fulger. Așa că ”turtește clopoțelul de pe YouTube” adică aici: https://www.youtube.com/gbuhnici și vei fi primul care știe când intrăm LIVE direct pentru Giveaway. Fără înscriere, fără nimic complicat. Asta tocmai pentru a îi favoriza pe cei care ne urmăresc de multă vreme și ne sunt foarte fideli. Poți fi și tu unul dintre ei dacă desigur te abonezi pe YouTube.

În rest, ce mai rămâne de spus despre Note 9? Înafară de faptul că e la fel de frumos ca Note 8, mai deștept chiar și decât S9+ de unde a împrumutat camera foto și are și S-Pen. Mai bine te invit să vizionezi clipul de mai jos, e mai simplu așa. Și nu, nu are două ore atât cât am filmat inițial pentru el, e chiar mult, mult mai mic.

Ultimele articole

Articole recomandate

203 Comments

  1. Buna seara! As avea nevoie de putin ajutor, daca se poate! As vrea sa imi schimb telefonul si nu prea stiu ce sa aleg, intre samsung galaxy s9+ si samsung galaxy note9. Tu pe care l-ai alege pentru tine? Multumesc!

  2. Salut George.
    Ma intereseaza sa cumpar noul Note 9, insa cunosc faptul ca Samsung limiteaza pe procesoarele lor Snapdragon inregistrarea video 4k undeva la vreo 5 min / 10 min ceva de genul. E valabil pe Exynos? Ai mentionat ca ai inregistrat un clip pt YT. Pe mine ma intereseaza sa il cumpar pt vlogging. Te rog spune-mi daca ai intampinat problema asta.

    Merci,
    Aurel

  3. În realitate dincolo de sumele uriașe pompate în promovare este un telefon sub mediocru. Nu se ridica nici macar la înălțimea unui note3 care avea ceva mai multi senzori si chiar unele functii pe camera foto care note 9 lipsesc. Astfel cu un note 3 puteai face foto surround, cea ce note 9 nu mai stie. Ca sa nu mai spunem ca împart o camera identică ca si nr de Mp, desi unul a fost lansat în 2013 și celalalt în 2018. Daca pe partea de camera nu reușește să facă ce făcea un note3 pe partea de sunet, mult laudatele difuzoare stereo nu se apropie in fapt nici de un HTC ONE MINI. Peste toate astea mai are si scăpări majore pe partea soft, utilizatorul fiind asaltat de anunturi publicitare peste meniurile principale chiar fara pagini de internet deschise sau erori pe partea de filmare ce necesita restartarea telefonului. Pe scurt este o involuție tehnică și un progres major al marketingului mincinos care reușește să vândă cu ușurință mai scump ca niciodata un telefon mai prost decât predecesorii.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.