Cea mai ieftină dronă bună – Tello by DJI [UNBOXING & REVIEW]

Bine, este puțin impropriu spus DJI Tello pentru că este doar un proiect susținut de DJI. Ea se cheamă Tello, este realizată de o companie numită Ryze, susținută de DJI și echipată cu un procesor Intel. Interesant parteneriat între un start-up și două companii foarte mari, pentru o dronă ce pare de fapt o jucărie puțin mai scumpă.

Vine deja asamblată în cutie, tocmai ca să fie pregătită de zbor, dar dacă scoți apărătorile și elicile deja o poți băga în buzunarul de la blugi și poți uita de ea.

Pe scurt, avem o micro-dronă, cu o greutate de 80 de grame cu tot cu baterie, o autonomie maximă de zbor de 13 minute ce are și cameră. Pe partea foto are 5 Megapixeli iar pentru video știe doar 720p. Nu avem un gimbal pentru camera foto, ar fi fost probabil mai scumpă cu 400 de dolari. Imaginea însă este stabilizată electronic, un mare plus pentru o ”jucărie” cu un preț de 99 de dolari. Atât costă în afară, la noi e vreo 500 de lei cu tot cu garanție.

Partea de zbor este interesantă din mai multe puncte de vedere. Poate fi controlată de pe telefon dar și de pe un gamepad cu Bluetooth, cum este de exemplu cel de PlayStation. Mult mai ieftin oricum ca o telecomandă dedicată ce poate costa și 200 de dolari.

Se controlează foarte ușir de pe telefon și răspunde foarte bine la comenzi. Ce m-a surprins însă este stabilitatea. Își va menține poziția foarte precis, chiar și la interior. Mișcările sunt fluide și precise tocmai pentru a își putea face treaba la nivel de înregistrare video.

Așadar, Tello este cea mai mică dronă bună pe care ți-o pot recomanda.

Apropo o poți găsi aici, împreună cu alte ”surate” ale sale: https://bit.ly/2viYOgX

Ultimele articole

Articole recomandate

22 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.