MOMENTUM TRUE WIRELESS – CRED CĂ LE-AM GĂSIT!

Sennheiser știe să creeze căști, asta este o certitudine. Și când spun că le-am găsit mă refer la cele mai bune căști raport preț-calitate a sunetului. Sennheiser Momentum True Wireless au un sunet foarte bun, o conectivitate rapidă, autonomie bună și un preț decent. Decent pentru că sunt un produs nou și așa este la început. Cam orice producător face asta, pune un preț destul de ridicat pe produsele noi pe care le lansează. De aceea aștept să se mai ieftinească puțin, și eventual să se mai micșoreze. Sunt cele mai mari buds-uri pe care le-am văzut, dar se și aud cel mai bine.

Apropo, ordinea nu a fost gândită de la început, pur și simplu așa mi-au picat în mână la test. Primele au fost Galaxy Buds, apoi Beoplay E8 și acum acestea. Și deși sunt aș putea spune imense chiar și pentru urechile mele, aș putea trece peste acest impediment pentru sunetul pe care îl oferă, și pentru faptul că se împerechează cu telefonul aproape la fel de repede ca Galaxy Buds. Au însă o conexiune foarte stabilă și poți să te plimbi cu ele prin toată casa în timp ce telefonul tău stă frumos la încărcat. Tot la curățenie mă gândesc pentru că alt scenariu nu prea îmi vine în minte.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

  1. Ce nu mentionati in nici un review al castilor true wireless este calitatea convorbirii telefonice facute prin ele. Cum se aud, dar cel mai important, cum te aude interlocutorul. La genul asta de casti se poate prelua mult zogomt ambiental in convorbire.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.