Categorie: GADGET

GALAXY BUDS – Mai bune ca Airpods? Poate!

Am să îți spun de pe acum ca să nu crezi că te țin în suspans prea mult și te pun să urmărești clipul doar ca să ajungi la concluziile de final. Deși poți să derulezi. Samsung Galaxy Buds se aud mai bine ca Apple Airpods și merg pe toate telefoanele. Atât. Mai e ceva de spus?

Ei bine pot să spun că anul acesta Samsung a reușit să facă o pereche de căști wireless, mici, confortabile, cu autonomie bună și care se aud mai bine decât mă așteptam. Ce mă surprinde însă este ușurința cu care le poți conecta cu un telefon Samsung, dar și cu orice alt Android, și cât de repede răspund la comenzi. Și din nou, cât de repede se reconectează atunci când le scoți din suportul de transport și încărcare. Mai e nevoie să spun că și cutia de transport permite încărcare wireless? Și dacă ai un Galaxy S10 și S10+ le poți încărca direct din telefon? Adică de pe telefon.

Așa trebuie să funcționeze o preche de căști wireless, și așa trebuie să se audă. Acum că ți-am spus aproape tot, zic să dai click și pe review-ul video de mai jos pentru că sunt multe lucruri utile pe care nu le-am scris aici. E mai ușor să le înregistrezi pe video decât să le scrii. Îți dai seama cât text te puneam să citești dacă transcriam tot review-ul video de mai jos?