GALAXY BUDS – Mai bune ca Airpods? Poate!

Am să îți spun de pe acum ca să nu crezi că te țin în suspans prea mult și te pun să urmărești clipul doar ca să ajungi la concluziile de final. Deși poți să derulezi. Samsung Galaxy Buds se aud mai bine ca Apple Airpods și merg pe toate telefoanele. Atât. Mai e ceva de spus?

Ei bine pot să spun că anul acesta Samsung a reușit să facă o pereche de căști wireless, mici, confortabile, cu autonomie bună și care se aud mai bine decât mă așteptam. Ce mă surprinde însă este ușurința cu care le poți conecta cu un telefon Samsung, dar și cu orice alt Android, și cât de repede răspund la comenzi. Și din nou, cât de repede se reconectează atunci când le scoți din suportul de transport și încărcare. Mai e nevoie să spun că și cutia de transport permite încărcare wireless? Și dacă ai un Galaxy S10 și S10+ le poți încărca direct din telefon? Adică de pe telefon.

Așa trebuie să funcționeze o preche de căști wireless, și așa trebuie să se audă. Acum că ți-am spus aproape tot, zic să dai click și pe review-ul video de mai jos pentru că sunt multe lucruri utile pe care nu le-am scris aici. E mai ușor să le înregistrezi pe video decât să le scrii. Îți dai seama cât text te puneam să citești dacă transcriam tot review-ul video de mai jos?

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

 1. Salut,
  Airpods functioneaza si cu telefoane pe Android, verificati inainte sa dati informatii.
  Am inchis clipul dupa primele secunde … incercati sa dati informatii corecte sau adaugati in titlu : Publicitate (pe bani) Si atunci se poate spune orice.
  Pacat, se va pierde din publicul ce se mai documenteaza si din alte parti.

 2. Salut. De jumatate de an sunt un utilizator de Samsung Gear IconX. Abia astept sa pun mana si pe Buds, însă nu stiu daca se merita upgradul acum. Ca si IconX, Buds cred ca dispus si ele de memorie interna. 4 Gb. Iti poti stoca muzica ta si le poti folosi fara telefon, fără vreo alta conexiune,o altă sursă de muzică. Poti alerga mai liber ca oricând. Ai omis sa spui despre acest lucru in review si cred ca este un aspect foarte important! Pe mine asta m-a determinat sa aleg IconX de la început. Nu stiu daca cele de Apple au memorie interna.

 3. In filmul de prezentare, se specifica, chiar in debut, ca airpods-urile ar functiona doar pentru dispozitivele apple in timp ce galaxy buds pentru toate dispozitivele, nu doar proprietare Samsung.

  As putea spune ca afirmatia necesita o corectura, si anume ca airpods-urile merg si la alte branduri de telefoane inclusiv Samsung…eu detinand un S8 plus cu care imperecherea s-a facut ireprosabil!

  Va multumesc
  Adrian

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.