BEOPLAY E8 2.0 – DOAPE FĂRĂ FIR

Salutare și bine v-am regăsit la un nou review cu căști fără fir. Pentru că suntem în 2019 și deja începe să ne pară rău după JACK. JACk este pe cale de dispariție, și trebuie să îmbrățișăm viitorul, mai ales acum că avem de unde alege la capitolul căști fără fir. Cu adevărat fără fir! Adică True Wireless cum le numesc producătorii ca să se diferențieze de căștile cu Bluetooth care se conectează între ele cu un fir. Știți voi, din acelea cu suport și baterie în jurul gâtului.

Bang & Olufsen nu este străin de acest domeniu, iar acestea sunt a doua iterație a modelului Beoplay E8. Ce au în plus? Păi, carcasa se încarcă wireless… și cam atât la prima vedere. La interior, la partea de hardware s-au mai făcut modificări și desigur la sunet. Și nu am ce cârcoti aici, chiar se aud excelent. Pentru o pereche de căști wireless. Întrebarea este, merită banii tăi? Adică cei 350 de euro pe care îi vei scoate din buzunar să le cumperi, pentru că sunt probabil printre cele mai scumpe din piață. Dar totuși, îți alegi o pereche de căști pentru sunetul pe care îl redau, nu?

Ei bine discuția este împărțită, și mulți dintre utilizatori preferă o conectivitate mai rapidă cu telefonul, așa cum fac Galaxy Buds sau Airpods.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Buna seara, domnule Radu! Am observat ca folositi un Note8, si as dori sa imi achizitionez si eu unul, insa as dori sa vad parerea dumneavostra: Se mai merita in 2019 sau deja este mult prea depasit? Multumesc anticipat, si o seara minunata!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.