Categorie: GADGET

ZHIYUN SMOOTH 4 – Poate cel mai bun stabilizator pentru telefon?

Am testat destule astfel de gadget-uri până acum și cu siguranță mai am multe de văzut. Zhiyun Smooth 4 este însă printre cele mai bune stabilizatoare pentru smartphone. Și da, iau în calcul și noul DJI Osmo Mobile, cel care merge și pentru instagram. Am să îți spun pe scurt și de ce.

Nu are baterie detașabilă însă cea internă rezistă cu succes 12 ore de folosire continuă. Depinde acum de cât de mare și de greu este telefonul cu care vrei să îl folosești. În plus, se încarcă și rapid prin USB-C.

Are montură pentru trepied și vine cu un mini trepied în pachet, ca să îl poți lăsa jos chiar și atunci când este pornit. Nu poți face asta cu nici un Osmo, toate au capacul de baterie acolo. Chiar mă bucur că s-a gândit cineva la asta.

Are un control foarte fin de zoom și o aplicație în setările căreia ai toate șansele să te pierzi. Este și pentru începători dar și pentru cei mai avansați care chiar vor să îl calibreze și regleze după bunul lor plac.

I l-am lăsat pe mână lui Răzvan care poate acceptă provocarea și îl va folosi mai ales pentru instastory-uri. Am văzut câteva scurt-metraje pe instagram și știu că se pot realiza lucruri frumoase, mai ales cu un astfel de stabilizator.