VLOG CU LORENA LA LISABONA – REVIEW SONY RX0 II

V-am spus eu că mă apuc de vlog? Așa fac în fiecare an când vine o cameră nouă despre care cred că va fi mult mai bună, mai ușoară, mai mică decât ce folosesc zi de zi pentru filmări. Recunosc, nu fac decât unul sau două vlog-uri pe an, parcă atunci când mă duc în vacanță vreau doar să stau și să mă relaxez. Mai ales că o fac atât de rar. Dar deviem de la subiect, și subiectul de astăzi este încercarea mea de a găsi cea mai mică și mai bună cameră de vlogging.

Din punct de vedere tehnic, în teorie, Sony RX0 II are un senzor de un inch. Adică la fel de mare ca și camerele noastre Panasonic GH5. Aproape. Dacă este totuși atât de mare, ar trebui să filmeze suficient de bine încât să nu faci diferența între cele două camere, nu? Bine, diferența o faci, un GH5 cu tot cu suport și microfon are aproape un kilogram, camera mea are doar vreo două sute de grame. În plus nici nu trebuie să îi fac prea multe setări ci doar să apăs pe butonul de înregistrare, visul oricărui vlogger.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. Review-urile la Nokia 5.1 plus sau la Samsung Galaxy A20e le-ați trecut pe listă? Mă interesează mai mult Nokia 5.1 plus că mă bate gândul să îl cumpăr.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.