UNBOXING DE CAMION DE X MIL €!!!

Mai ții minte unboxing-ul de camion de un milion de euro pe care l-am făcut acum ceva vreme? Ei bine, acest camion costă aproape de zece ori mai mult. Fără cap tractor. Și am așteptat nerăbdător timp de mai bine de 12 ore, de la prânz de când ne-au spus că nu putem filma încă. Am ajuns să filmăm la trei dimineața, chiar în timpul concertului lui Armin Van Buuren și da, a meritat!

Pe scurt, acest camion este echipat cu tot ce trebuie pentru a putea susține câteva televiziuni mici în același timp. Cel puțin 20 de stream-uri de video 4K cu tot cu sunet, codare în orice format posibil pentru ca oricine are nevoie de imagini la o anumită rezoluție și cu o anume grafică să le poată obține în doar câteva minute. Și da, din acest camion se făceau și live-urile dedicate pe toate platformele online posibile, ba chiar și pentru televiziunile care aveau nevoie de imagini în direct.

Ce mă fascinează așadar la acest camion? Mai e nevoie să vă menționez cele peste o sută de monitoare, sutele de TB de stocare, și miile de Petaflops de procesare de la interior? Sau ați dat deja click pe video-ul de mai jos ca să savurați acest monument al tehnologiei?

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.